29.3.2015

Jotain harrastukiin liittyvää?

Tässä me tehtiin illalla loimulohta,
harmi että lohi oli jo syöty ennen kuin otin kuvan.
Olin perjaintaista sunnuntaihin (20.-22.3.) ryhmän ohjaaja kurssilla (partion). Olen siis ollut apu ohjaajana sudenpentujen ryhmässä viime syksystä asti ja nyt kun oli mahdollista tuolle kurssille päästä niin olin tietenkin menossa. Kurssilla on kaksi osaa ja tuo oli niistä ensimmäinen ns.erä taito osio, eli yövyimme teltta laavuissa ensimmäisen yön ja toisena yönä nukuimme kodassa. yöt olivat vähän kylmiä mutta nuotio lämmittää. Siellä opettelimme ryhmän ohjaus taitojamme. Opimme jotain uutta ja saimme "kotitehtäviä". Meitä kurssilaisia oli kuusi, meidät jaettiin kahteen ryhmään ja tehtävämme teemme niissä ryhmissä ennen seuraavaa osiota.
Tehtävinä oli:
1. Suunnitelkaa koloilta sudenpentu-ikäisille.
2. Suunnitelkaa ja varautukaa toteuttamaan iltaohjelmaa ja ilta hartaus/hiljentyminen kurssilla.
No ei mitään vaikeita tehtäviä ja ihan kivojakin. Me tehtiin siellä kaikki ruoka ite, aika paljon syötiin kalaa ja oltiin nuotion lähellä. Ulkona oli aika kylmä sillä me nukuttiin telttalaavuissa (oli välissä kyllä rakovalkea mut silti) eka yö ja toisena yönä nukuttiin sitten kodassa jassa oli vähän lämpimämpi kun oli ihan kunnon seinätkin ympärillä. Kotiin oli toki kiva palata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.