2.12.2015

Luukku 2. Muistoja!


Huomenta!
Tänään ajattelin kertoa muutamista jouluista joita muistan, Esim. mitä sain lahjaksi?

Ensimmäisenä kerron joulustani mummin luona. Elin todella pieni joten en muista tarkkaan. Olin siis mummin luona (ehkä v. 2005) äitini kanssa. Sain lahjaksi pienen leikki keittiön jonka annoin myöhemmin serkulleni. Sain myös verivärit ja pensseleitä, yhteisenä äidin kanssa saimme dvd soittimen, jota olin toivonut.

Sitten toinen joulu en siitä muista muuta kun sen että olin toivonut kovasti sellaista pehmolelu koiraa joka osaa haukkua, antaa tassua ja istua. Sinä jouluna sain sellaisen ja se on minulla vieläkin ja toimii edellen. Tämä joulu oli vuonna 2006 ja muistan sen siitä että olin silloin kuusi :)
(Kuvassa saamani pehmo)

Sitten vielä kerron viime joulusta, olin silloin kotona äidin kanssa. Sain lahjaksi piirrustus paperia (sellaista aitoa), pensseleitä, pastelliliidut, suklaata, puhelimen kuoret ja toki niihin myös puhelimen. Sain kaikkea muutakin mutta tuossa oli ne mitä muistan. Olin toivonut erityisesti uutta puhelinta ja tuota paperia sekä pensseleitä. Pastelli liidut pääsivät käyttöön kunolla vasta elokuussa kun näin ihanan kuvan josta halusin piirtää omanlaisen, mutta ongelma oli sitten, että en puuväreillä pystynyt sellaista tekemään. 


 Sitten taas aforismiin:
Jonka jälkeen nähdään taas huomenna!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.