4.12.2015

Luukku 4. Toiveita!

Hei vaan kaikille! Tässä luukussa ajattelin kertoa omia joulu lahja toiveita. Tänä vuonna minulla ei ole mitään kovin suuria toiveita, koska en tarvitse mitään erikoista, mutta tässä on ne pienetkin toiveet.
Ensiksi haluaisin uuden kameralaukun, koska kun ostan itselleni kameraan uuden objektiivin niin se ei enää mahdu nykyiseen laukkuuni, joten tarvitsen uuden olen kertonut äidille jo millaisen haluaisin ja luulen että sen myö saan. Tuo on eniten toivomani asia, muita toiveita on esimerkiksi jotain uusia vaatteita, ehkä uudet isommat pastelli liidut, ja joitain paksuja maalaus pohjia. Mirreille toivoisin: Lunalle herkkuja, Vinulle agility este, Misulle Pinkit valjaat, Eetulle herkkuja, Aatulle nimi laatta (eli laatta jossa lukee omistajan puhelin ja kissan nimi. Enkä halua unohtaa Xillaa joka haluaa ison luun. Alla vielä kuva kameralaukusta jonka haluaisin. *(ei ihan sama mutta aika saman näköinen)*
KUVA: https://www.mustaporssi.fi/productresources/pic1_big/126181.jpg

Sitten vielä tämänpäivän aforismi:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.