27.8.2016

Yksi ostos!

Heippa!
Mainitsin aikaisemmin vähäsen uudesta ostoksesta tässä postauksessa. Nyt kerron teille tarkemmin mikä se on. 

Ostin siis uuden läppärin. Käytän tätä enemmän koulutehtäviin, koska tämä on niin pieni voin pitää tämän aina mukana koulussa. Tuumia on vain 11,6. Ostin tämän Citymarketista. Valitsin ensin millaisen koneen halusin ja sitten etsin mistä löytyisi halvalla ja Citymarketissa oli tarjous n. 160e Joten kävin sitten itse sen ostamassa. Olin "kesätöissä" yhden urheilukentän avajaisissa pitämässä ohjelmaa lapsille ja sain sieltä 240e neljän päivän ajalta, joten ajattelin käyttää sen järkevästi. Nyt minun on myös helpompi kirjoittaa teille uusia postauksia ja tehdä koulutehtäviä hyppytunneilla.
Koneon siis Lenovon 100S-11IBY
Olen kohta kaksi viikkoa käyttänyt tätä ja on kyllä ollut hyvä. Akku kestää minun käytöllä montapäivää, nyt on menossa kolmas päivä samalla akulla (ei tosin ole koko ajan päällä). Ainoa huono puoli minkä huomasin ei johdu koneesta vaan käyttöjärjestelmästä eli widows 10:stä. Tähän ei siis saa wordia ilmaisena, mutta saan tehtyä onneksi koulutehtävät muutenkin.

Ostin tähäm myös langattoman hiiren maksoi n. 10e.


 Kiitos, kun luit!

6 kommenttia:

 1. Itekkin oon harkinnut omaa konetta, mutta edelleen perheen koneella oon pärjännyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä meilläkin on aiemmin pärjätty, mutta nyt lukiossa se on pakollinen.

   Poista
 2. Kiva! Meillekkin ostettiin tietokone, tosin ei omakseni, mutta eihän tätä kukaan muu juurikaan käytä! Edellinen meni rikki ja tällä hetkellä meillä on lenovon, tämäkin vaikuttaa todella hyvältä vaikka ollut käytössä alle viikon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Nämä lenovon koneet on kyllä toimivia koneita ja ihan hyviä tälläiseen perus käyttöön.

   Poista
 3. Itelläki toinen tietokone merkki vaihtoehto ois ollu lenovo, mutta päädyin appleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan se aplekin vaihtoehto. Itse en kyllä sitä merkkiä hommaa mihnkään näköisenä laitteena.

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.