30.10.2016

Blogitiimi!

Heippa!
Vaikka 50 lukijaa menikin jo rikki tämä ei ole se erikoispostaus, jonka lupasin. Kiitos kaikille teille, jotka tätä blogia jaksatte lukea ja kommentoida. Olette ihania! <3

Nyt kuitenkin aiheeseen. Olen mukana blogitiimissä, jossa teemme yhteisistä aiheista postauksia kerran kuukaudessa. Mukana blogitiimissä on minun lisäkseni 9 muuta bloggaajaa. 

http://novaturien.blogspot.fi/

Laura on blogitiimimme perustaja. 15-vuotias Helsinkiläinen Laura harrastaa suunnistusta, valokuvausta ja hän soittaa myös poikkihuilua. Blogi on lifestyle-kuva painotteinen. Ensimmäistä blogiaan Laura alkoi kirjoittaa jo vuonna 2013.

https://irannna.blogspot.fi/

Ira on 17-vuotias lifestyle bloggaaja. Tämä positiivisen lukiolaisen blogi on valoisa, energinen ja monipuolinan, täynnä kaikkea kivaa vaikka on ollut pystyssä vasta pari kuukautta. Ira harrastaa lukemista, käsitöitä ja kesäisin rullaluistelua. 

http://emily-now-or-never.blogspot.fi/

20-vuotias jyväskyläläinen Emilia rakastaa tanssia ja kirjoittaa blogissaan kaikesta mistä vain keksii kirjoitettavaa. Emilian blogi on ollut pystyssä jo 

http://nykyajannuori.blogspot.fi/

Susanna on yhdeksäsluokkalainen nykyajan nuori. Tämä Laitilasta tulev tyttö harrastaa ratsastusta, lenkkeilyä, piirtämistä ja kirjoittamista. Blogi on ihanan poitiivinen. 
"Yhdeksäsluokkalaisen tytön blogi elämässä selviämisestä toivossa, että elämä hymyilee takaisin" 
Niin kuin Susanna itse sanoo. 

http://ainokainenn.blogspot.fi/

14-vuotias energinen Aino harrastaa pyöräilyä. Aino rakastaa kauneusjuttuja ja musiikkia. Tempperamenttinen tyttö on kirjoittanut blogia jo puolitoista vuotta.

https://notttwice.blogspot.fi/

Blogia kirjoittaa 18-vuotias Milla. Länsi-Suomesta tuleva sosiaalinen Milla harrastaa blogin kirjoittamisen lisäksi lenkkeilyä. Blogeja on ollut vuosien varrella useampia mutta tämä on ollut pystyssä vähän yli vuoden. 

http://littlethingswithjassy.blogspot.fi/

Jasmin, 21-vuotias Helsinkiläinen. Harrastuksia ei blogin kirjoittamisen lisäksi ole. Tämä blogi eroaa muista kielensä takia, koska postaukset ovat kirjoitettu englanniksi vaikka joukosta saattaa löytyä jotain suomeksikin. Jasminin mielestä parasta kirjoittamisessa on itsensä toteuttaminen. Blogi on ollut pystyssä noin kolme vuotta.

http://adaemmimaaria.blogspot.fi/

Adan lifestyle blogi , josta postauksia löytyy laidastalaitaan. Vantaalainen Ada on 14-vuotis ja harrastaa liikuntaa useasti viikossa. Rakkauden kohteista löytyy niin valokuvaus, liikunta ja hyvät keskustelut kavereiden kanssa. Blogia on Ada kirjoitellut jo neljä vuotta.

http://noraannelisaari.blogspot.fi/

Nora, niin kuin blogin nimikin kertoo, on 14-vuotias tyttö Tikkurilasta. Nora harrastaa teatteria ja tansssia. Hieman outo (Noran oma kuvaus) Nora on kirjoittanut blogiaan vasta syyskuusta asti. Blogi on valokuvapainotteinen lifestyle blogi. Postauksia löytyy siis vaikka minkä näköisiä. Eihän postausten määrällä ole väliä? Laatu on se tärkeämpi osuus.


Viimeisenä etten unohda sanoa, että linkkausrinkiin voi vielä huomenna osallistua. Ja huomenna tulossa se 50 lukijan erikois postaus. :)

Huomiseen! 

3 kommenttia:

  1. Hyvä postaus, teitä onkin blogitiimissänne aika paljon ja aika monen ikäisiä! Taidankin käydä kurkkaamassa löytyykö minkään laista uutta luettavaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meitäon todella paljon ja se on kiva, että näin moni innostui asiasta. Toivottavasti löydät luettavaa. :)

      Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.