1.11.2016

Kaksi vuotta! +ARVONTA!*

Heippa!
Kolmas päivä putkeen blogipostausta :D
Blogini on ollut pystyssa jo noin kaksi vuotta. Varmaan vähän ylikin mutta en tarkkaa päivää muista. Ensimmäinen postaukseni on silti helmikuulta 2015. Halusin silliin aloittaa ns. alusta vaikka osoite pysyikin samana. Tämä blogi on kokenut suuria muutoksia kaiken tämän ajan aikana ja olen itsekkin kehittynyt paljon.

Taukoja on ollut useita. Joskus minulla oli tarkoituksena saada yksi postaus viikkoon mutta sekään ei onnistunut. Nykyään yritän saada noin kolme viikossa. Riippuen toki viikosta.

Tämä blogi on kerännyt kohta 10 000 katselukertaa ja 60 lukijaa. En olisi ikinä uskonut pääseväni näin pitkälle. Tavoitteita löytyy aina vaikka numerot ovat vain numeroita. On todella hienoa, että saan tehdä sitä mitä rakastan.

Haaveilin blogin kirjoittamisesta jo vuoden ennen kuin aloitin ja minulla on ollut muutama aikaisempikin blogi, jotka eivät ole ikinä olleet muutamaa viikkoa pidempää pystyssä.

Bloggaksesta on tullut harrastus ja olisi ihan mahtavaa, jos se voisi joskus olla osa työtäni.

Nyt siihen arvontaan. Koska tiedän, että moni lukijani on myös itse bloggaaja arvonnan palkinto on kalenteri vuodelle 2017, joka on tehty bloggaajille.

Ohjeet ovat hyvin selkeät:

1. Jotta voit osallistua sinun tulee olla lukijani.
2. Kirjoita kommentteihin miksi aloitit bloggauksen.
3. Laita loppuun sähköposti osoitteesi.

Arvonta päättyy tiistaina 8.11. kello 15.00


Kaannattaa käydä tykkäämässä Bloggaajan kalenteri -facebook sivusta.

Kiitos teille olette ihania ja kiitos tämän kalenterin kehittäjille, että tämän arvonnan järjestäminen on mahdollista!

28 kommenttia:

 1. Olin jo pitkään lukenut muiden blogeja, kunnes aloin kiinnostua oman tekemisestä. Oon siis aina ollut kirjaihminen ja rakastan myös itse kirjoittamista, joten blogi tuntu ihan täydelliseltä paikalta toteuttaa itseään! Suurin syy blogin tekoon oli juurikin se itsensä ilmaisun tarve.

  anniina.kultamaa@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Luin pitkään muitten blogeja ja kiinnostuin siitä. Halusin myös ilmaista omia mielipiteitäni ja jakaa mielipiteitä muille
  olkkonen.katja@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea blogivuosista jos niin voi sanoa! :)

  Aloitin blogin kirjoittamisen, sillä halusin kokeilla jotakin uutta. :)

  Tollainen olis ihan mahtava ja varmasti kätevä!
  tiiasuk14321@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Onnea lukijoista!

  Aloitin nykyisen blogini koska halusin testata bloggausta taas tauon jälkeen.

  Hieno kalenteri!
  hymyjamuut@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Aloitin blogaamisen ehkä 5.-6. luokalla ala-astelaisena ja silloisen valokuvausblogini ansiosta pääsinkin yläasteelle kuvataidelinjalle. Innostus hiipui yläasteella, mutta nyt lukiossa aloitin blogaamisen uudestaan. Lifestyle tyylisiä postauksia - mutta edelleen valokuvaaminen pysyy rinnalla. Kalenterille olisi tosiaan käyttöä, sillä puhelimen kalenteri ja normaali kalenteri on täynnä koulujuttuja, menoja ja harrastusjuttuja. Olisi ihanaa saada ajoitettua postauksia, kirjattua suunnitelmat ylös ja selkeästi postailla! Voisi olla helpotus mun epätasaiseen postaustahtiin :')

  ♡ Helena, helena.vainisalo@gmail.com
  Hundred Moments of Happiness

  VastaaPoista
 7. Aloitin bloggauksen, koska joskus vuonna nakki ja pottu minulla on ollut koirastani kertova blogi. Kirjoittaminen jäi lähes kokonaan, ja ajan kanssa sitä tuli ikävä. Nyt kirjoitan enemmän lifestyle postauksia ja satunnaisesti ratsastukseen liittyviä postauksia. Rakastan sitä, kun saan kirjoitettua kaiken haluamani ihmisten kuultaviksi.

  http://enazupreme.blogspot.fi
  venkku0000@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Ensinnäkin todella hieno ajatus tämä bloggaajan kalenteri ja todella hienoa, että olet saanut mahdollisuuden arpoa yhden sellaisen! Olisi ihana saada tälläinen kalenteri! :)

  Olin seuraillut monien tallikavereideni blogeja ja mielestäni bloggaaminen vaikutti todella kivalta harrastukselta! Itse aloitin bloggaamisen 2015-vuoden keväällä. Idean blogin kirjoittamiseen sain siitä, kun kävimme katsomassa Lorua ja muita koiranpentuja Lorun kasvattajalla ja hän tokaisi, että monet koirien omistajat kirjoittelevat omia blogejaan. Olin jo sitä ennen miettinyt bloggaamisen aloittamista, mutta silloin aloin herkitsemaan sitä vakavasti! Siitä se loppujen lopuksi sitten lähti! Ensimmäisen postauksen kirjoitin 23.4.2015. En kadu yhtään sitä, että aloitin bloggaamisen! Mielestäni bloggaaminen on hieno mahdollisuus oppia uutta ja saada kokemusta erillaisista jutuista ja varsinkin kirjoittamisesta! Olen ainakin itse kehittynyt kirjoittajana ja niin varmasti moni muukin :)!

  Blogini: elaimetsydammessa.blogspot.com
  Sähköpostini: aino.tervonen.03@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Aloitin blogggauksen, koska halusin enemmän lukuharrastukseltani; jotta kirjat jäisivät mieleen ja niitä pohtisi jokusen hetken. Ihan kokeilunhalustakin.
  postin.tuomaa@gmail.com
  http://tuhansiasivuja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Aloitin kirjoittamaan blogia, koska rakastan kerta kaikkiaan kirjoittamista ja valokuvausta. Halusin inspiroida muita, ja jakaa ohjeita ja ajatuksiani. Ennen tätä olinlukenut paljon blogeja ja ajatelut että en mä ikinä voisi tai osaisi. Mutta näköjään pystyin, ja ihanaa palautetta on tullut. Bloggailessa saa näyttää oman luovuutensa.

  Super kivalta näyttää tuo kalenteri,pidän peukkuja!

  harriet.gripenberg@gmail.com
  https://harrietgripenberg.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Aloitin bloggaamisen, sillä olin lukenut pitkään muutamia tiettyjä suosikkejani ja ihailin heitä. Lisäksi rakastan kirjoittamista, ajatusten jakamista, uusiin ihmisiin tutustumista ja valokuvaaminen on mukavaa plussaa. Blogi mahdollisti tuon kaiken, joten kunhan sain nimen sattumalta keksittyä, ei tarvinnut pitkään miettiä luonko vai en :D

  suorin.mutka@gmail.com
  sanasokkelossa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 12. Aivan alunperin aloitin bloggaamisen, jotta sain tavan jakaa omia sen aikaisia ottamiani valokuvia sekä purkaa tunteitani!

  millazz.p@gmail.com
  https://notttwice.blogspot.fi

  VastaaPoista
 13. Munkin blogi on ollut pystyssä jo 2 vuotta ja järjestin maanantaina sen tiimoilta arvonnan :D Onnittelut sulle kans!

  Mä aloitin bloggaamisen, koska rakastan kirjoittamista ja valokuvaamista ja bloggaaminen on mitä oivin tapa yhdistää ne! :)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/
  kiiainna@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Sukelsin bloggerin ja bloggaamisen ihmeelliseen maailmaan ensi kertaa vuonna 2012. Olin tuolloin vasta 10-vuotias ja blogin laatu ei kuitenkaan ollut mikään kehuttava. Yhden asian tajusin kuitenkin pienillä aivoillani - tätä haluan tehdä, tämä on minun juttuni!

  Tälle tielle olen jäänyt. Jo tulloin ymmärsin, että kirjoittaminen ja valokuvaaminen on ihanaa. On huppukivaa suunnitella blogiin uusia postauksia ja lukijoiden ihana palaute piristää huonoakin päivää. :> Blogi on myös se paikka, jossa saan toteuttaa itseäni ja pitää sitä ikäänkuin päiväkirjanani.

  adabloggaa@gmail.com
  adaemmimaaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
 15. Aloitin bloggauksen koska halusin pitää alunperin pitää ns päiväkirjaa sukulaisille ja läheisille jotka asuivat kauempana :)

  olivertekimeistaperheen@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Onnea kuluneesta kahdesta vuodesta <3 Tsemppiä jatkoon. :)

  VastaaPoista
 17. Anonyymi2/11/16

  Alotin koska se oli kiva tapa ilmaistaista itteään ja on kiva kirjottaa ja ottaa kuvia. Mariasiivonen.ms@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Aloitin bloggaamisen jo vuonna 2013, olin kauan haaveillut bloggaamisesta. Yksi iso syy oli se, kun minulla oli paljon mielipiteitä ajankohtaisista asioista jotka halusin tuoda esille, sekä kirjoittaa peruspäivistäni ja julkaista valokuvia. Olen monesti halunnut ammattivalokuvaajaksi, mutta blogi on hyvä alku sille.

  emppu216@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Mulla on itseasiassa aika pitkä tarina bloggaamisen takana :D Pidin jotain superhyperextranoloa keppihevostallia suntuubissa ja siellä oli sellanen kalenteri ominaisuus joka toimi samalla tavalla kuin blogi. Sinne sitten kirjottelin mitä olin tehnyt mun keppihevosten kanssa sinä päivänä "Lalli oli tänään tosi hullulla tuulella! Heitti pukkeja ja tipuinkin pari kertaa." Ei luoja, onneksi mä olen poistanut ne sivut jo kauan aikaa sitten :D Ehkä sillon mä tajusin sen, että tykkään kirjoittaa ja siirryinkin vähän ajan päästä bloggeriin, jossa mulla on ollut 2-3 blogia ennen nykyistä. Ne ei koskaan menestynyt, mitä nyt voi olettaa kun olin 11. Onneksi niitäkään ei enään löydy mistään. Nykyään mä kirjoitan, koska se on mun tapa käsitellä asioita ja tunteita. Haluun kertoa mun omaa tarinaa toisille, joista osa voi samaistua ja saada rohkaisua ja toiset lukee mun juttuja vaan huvikseen ja mielenkiinnosta. Oon alunperin ollut tosi ujo enkä uskalla puhua face to face ihmisille, mutta blogin kautta mä sain mun äänen avattua ja positiivisista ja rohkaisevista kommenteista mä oon rohkaistunut tosi paljon eikä mielipiteensä ilmi tuominen oo enään mahdoton este. Mun blogi on mulle tosi henkilökohtainen ja oon siellä tosi avoin ja kerron asioita, mutta toisaalta mussa on myös se puoli joka on visusti lukkojen takana, jota mä oon vähän saanut avattua kirjoittamisella ja sen takia bloggaus on mulle tosi tärkeetä. Se on apukeino millä oon saanut itteni eteenpäin. Kirjottaminen on vapauttavaa: ajatuksia ei tarvii pitää itellään mutta voi silti miettiä ainakin tuhat kertaa mitä kirjoittaa, minne kirjoittaa ja miten kirjoittaa. Ja jälkeenpäinkin sen voi aina poistaa. Niin, sen takia mä aloitin ja sen takia mä myös bloggaan vieläkin. :)

  Mun mailini on --> susannalauraw@gmail.com
  ja btw mun blogini on --> http://nykyajannuori.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 20. aloitin bloggaamisen jo kymmenen vuotta sitten ;) ja jäin siihen koukkuun ;) ihanaa hommaa ;) suklaatia@gmail.com /Terveisin valonsäde kuvaa blogista ;)

  VastaaPoista
 21. muutamia vuosia blogannut. Kaverin kehotuksesta..sitten iski.. no.. aina välillä kirjoittelen :)
  bikkenpilttuu(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Tarve purkaa luovuutta jonnekin kun aikaa kerran on. Paljon valokuvia ja kaikenlaisia käsillä tehtyjä juttuja. Siitä blogin nimikin, Kätteni Jäljillä, juontaa juurensa. Halu selvittää, että mikä tekee juuri minut kaikkein onnellisimmaksi, mitä teen kaikkein mieluiten. Tällä hetkellä se on vahvasti tuo maailman ihaileminen linssin läpi.

  Olen pitänyt koulussa oppimispäiväkirjaa aiemmin, nykyinen blogini on ollut olemassa vasta kaksi kuukautta. Siitä on kuitenkin tullut jo nyt niin iso osa päivittäistä arkea etten enää haluaisi olla ilman. Lisäksi vuorovaikutus muiden bloggaajien kanssa on äärimmäisen mielenkiintoista ja kivaa!

  Onnittelut kaksivuotiaalle blogillesi sekä sinulle! Jään ehdottomasti seurailemaan, olen iloinen että löysin tänne! :) Mukavaa marraskuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, ja sähköpostini on kattenijaljilla@gmail.com :)

   Poista
 23. Oi, tollanen kalenteri ois kyllä kiva ja hyödyllinen! :) Aloitin bloggaamisen joskus vuonna 2011, mutta nykyistä blogia olen pitänyt pian kaksi vuotta. :) Bloggaaminen on rakas harrastus, jossa saa ilmaista itseään kirjoittamalla ja valokuvaamalla ja toivottavasti tuoda inspiraatiota muille. :)

  jennislullaby(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Olis kyllä kiva saada tollanen kalenteri! :)
  Aloitin bloggaamisen vuonna 2009, halusin purkaa ajatuksiani ja jakaa piirrustuksiani. Ajan myötä blogini on muovautunut lifestyleblogiksi. :)

  Sähköposti: iida.toppinen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 25. Opiskelusta tuli minulle pakkomielle. En koskaan ole ollut ''todella'' hyvä koulussa, mutta silti olen aina lukenut ihan älyttömästi ja pyytänyt kaiken maailman lisätehtäviä opettajilta mitä vain olen saanut. Tajusin muistaakseni vuonna 2010, että tarvitsen elämääni jotain muutakin kuin opiskelua.
  En koskaan ole tykännyt harrastaa mitään, varsinkaan joukkuelajeja. Bloggaaminen tuli vain yhtäkkiä mieleeni ja päätin kokeilla! Tajusin, että bloggaamisen avulla saan ajatukseni muualle opiskelusta. Se on siis auttanut minua rentoutumaan ja samalla kasvattanut myös itsetuntoani!

  janika.siren@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Aloitin bloggaamisen varmaan jo melkein 6 vuotta sitten, mutta oon aina rakastanut kirjoittamista ja valokuvausta. Tykkään myös puhua monipuolisesti eri asioista ja jakaa mielipiteitäni toisten kanssa. Silloin kun bloggaamisen aloitin, blogi käsitteli oikeastaan ihan eri asioita kuin nykyään, mutta bloggaus on silti se mun juttu! :)

  roosa.tarvainen@outlook.com

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.