13.11.2016

Kuulumisia!

Heippa!
Niin kuin otsikko kertoo tässä postauksessa ei ole mitään erikoista aihetta halusin vain tulla tänne ja kertoa vähän mun kuulumisia.
Voitaisiin aloittaa vaikka siitä että koeviikko alkaa perjantaina ja kokeet menevät siis seuraavalla tavalla:
PE: Kemia
MA: Englanti
TI: Uskonto
KE: Matikka
TO: Filosofia
PE: Ei varsinaista koetta mutta 4 tuntia kuvista.
MA: Ei koetta, ei koulua.

Kokeiden lukemisen lisäksi haluaisin päivittää blogiani (+tehdä joulukalenteria) sekä partio on kaksi kertaa viikossa ja olen myös kokkikerhossa tiistaina. Vapaapäiviä tai muutakaan aikaa ei siis hirveästi löydy. Vaikka aikaa ei ole ja iltaisin olen hyvin väsynyt haluan silti tätä kaikkea tehdä.

Koulussa meillä oli joskus alkusyksystä sellainen testi, jolla testattiin onko kenellääkään lukihäiriötä. Testi oli siis semmonen minkä kaikki teki ja siitä sai pisteitä. Pisteissä oli joku raja ja jos oli mennyt sen alle niin erityisopettaja pyyti käymään. No mulla oli yhdessä osassa sitä testiä tullut aika alhainen pistemäärä ja mä sitten menin käymään sen erityisopettajan luona. Siellä tehtiin erilainen ns. henkilökohtainen lukitesti tai siis osa siitä, koska ei ehditty sitä loppuun. Menen sinne vielä uudestaan ja tehdään se loppuun mutta sen verran mitä ehdittiin sitä tekemään niin se sanoi, että saan jonkun lausunnon siitä ja minulla saattaa olla lievä lukihäiriö. Ei sitä tosin vielä varma voi olla.

Kaikkien kouluhommien lisäksi partiossa menee aikaa varsinkin näin syksyllä. Meillä on tulossa juhlavuosi (ensivuonna 100v.) ja siksi ohjelmaa ja suunniteltavaa on jonkin verran, No itse olen harrastukseni valinnut :D.

Onneksi on kaverit niin koulussa kuin harrastuksissakin. Ja te kommentoijat täällä blogin puolella. <3


8 kommenttia:

 1. Anonyymi14/11/16

  Tosi hyvin kirjotat nykyään, oot kehittynyt! :)

  VastaaPoista
 2. Tsempit koeviikkoon! <3

  adaemmimaaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sitä todella tarvitaan :D

   Poista
 3. Tsemppiä kokeisiin ja muutenkin. Joulun alla on varmaan kaikilla aika kiireistä, mutta onneksi päästään sitten lomalle:)

  enazupreme.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiitos :) Onneksi se loma on tulossa.

   Poista
 4. Tsemppiä kokeisiin! Toivottavasti menee hyvin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.