9.11.2016

Ostoksia!

Heippa! 
Tänään näytän teille muutamia ostoksia viime ajoilta. 
Aloitetaan vaikka kätevä&tekevä messujen ostokisista. Näitä "tusseja" en vielä ole hirveästi ehtinyt kokeilemaan mutta testasin pikaisesti millaiset värit näissä on ja tulen varmasti käyttämään näitä paljon. Ovat siis kuin vesivärit mutta tussin muodossa. 


Siinä on hauskoja kortteja virkkukoukkuselta. Toisen näistä äiti laittaa jonnekkin ja toisen minä halusin vain koristeeksi. (Misu ei halunnut siirtää tassuaan.)


Nämä menevät yleisesti johonkin. En ole vielä varma mihin. 


IHANA!!! Sain tuon ison taasu palan lauantaina ja se on todella ihana. Korusta senverran, että kadotin joskus kauan sitten sen aidon ja sitten ostin uuden mutta en aitoa. En ole muutenkaan hirveästi tätä tai muitakaan koruja käyttänyt. 


Koulukirjoja tarvitsee välillä lisää ja tässä nyt niistä matikan kirja ensijaksolle. Samoin vihkoja on tullut ostettua muutama. 


Kävin suomalaisessa ja näin tämän luonnostelu vihkon tarjouksessa joten miksi ei. En ole tehnyt tänne vielä mitään mutta tulee varmasti käyttöön. 


Viimeinen mutta ei todellakaan vähäisin. Olen odottanut tätä kirjaa jo monta kuukautta ja kohta tulee myös elokuva. Nämä kirjat tulivat suomenkielisinä myyntiin eilen ja olin heti aamulla odottamassa, että kirjakauppa aukeaa. 

Kiitos, kun luit! Olen tekemässä joulukalenteria ja siinä on vielä paljon tekemistä, joten tällä viikolla en saata enää julkaista mitään. Se on sitten varmaan ensiviikkoon!

12 kommenttia:

 1. Oi hitsi mäkin haluun ton harry potter kirjan! kiva postaus :)

  http://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hauskanoloinen postaus, kivoja ostoksia! :>

  VastaaPoista
 3. Kivoja ostoksia. :) Mäkin haluaisin ton Harry Potter kirjan!

  annamaijaalisa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa nyt kun niitä kirjoja vielä on. :D

   Poista
 4. Hyvä postaus, ja kivoja ostoksia!

  VastaaPoista
 5. Jos kaipaat ton lisäksi luonnostelulehtiöitä, niin mulla niitä riittää ovista ja ikkunoista pursuten! Jotenkin kummasti aina tarttuu niitä lehtiöitä ja vihkoja mukaan, vaikka kuinka koittaisi sanoa että "Hei Susanna nyt for real, sulla on jo 50 muutakin kotona!" Oon varmaankin joku taidehörhö ja piirustusfriikki :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla tulee välillä samanlaisia ongelmia näen uusia vihkoja ja sitten ostan sen mutta kun olen kotona niin havahdun todellisuuteen ja näen kuinkapaljon niitä oikeasti on. :D

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.