31.12.2016

Blogitiimi: 2016!


Heippa!
Tänään on vuorossa tämän kuukauden blogitiimin postaus. Jokainen meistä pääsee kertomaan vähän kuluneesta vuodesta ja saa tehdä omanlaisen postauksen siitä millainen vuosi on ollut. Kuvia on siis paljon ja tulen kertomaan vähän tapahtumia mitä kaikkea olen päässyt kokemaan ja näkemään. Mukana myös niitä ei niin kivoja asioita. Muistan kuinka valokuvaus alkoi kiinnostamaan enemmän ja enemmän, aloin opettelemaan kaikkia uusia juttuja, sekä lukemaan enemmän valokuvauksesta. Tämän takia en enää voi sanoa moniakaan silloin otettuja kuvia enää niin hyviksi. Tämänkin kuvan laatu on kärsinyt todella  paljon.

Blogi oli vielä aika hiljainen tähän aikaan ja postauksia ei tullut edes kerran viikossa vaikka se oli silloinen tavoitteni. Lukijoita oli silloin vasta muutamia vaikka se ei vaikuttanut siihen kirjoittaisinko vaiko en. Helmikuussa kokeilin valomaalausta ensimmäisen kerran ja niinkuin kuvasta näkyy laatu on aika surkea. Itse valomaalauksien tekeminen oli todella hauskaa. 

Muistan myös, että samoihin aikoihin tutustuin paremmin muutamaan ihmiseen ja heistä on tullut minulle todella tärkeitä ystäviä. Maaliskuussa sain kolme eri piirrustusta kirjaston näyttelyyn. Tämä oli siis ensimmäinen näyttely minun kotikaupungissani, johon sain omia piirrustuksiani.

Vähän tämän jälkeen kameraani tuli ongelma ja se joutui huoltoon. Olin neljä viikkoa ilman kameraa ja se oli todella vaikeaa. Nykyään jopa mahdotonta. Kuvasin silloin jo joka päivä. 


Niinkuin varmasti näette kuvan laatu on todella surkea. Silloin kun kamerani oli huollossa kävin Helsingissä muusiikkitalolla vierailemassa. Pääsimme katsomaan ennakkoon Figaron häät -nimistä oopperaa tai oikeastaan vain toista puolikasta. Oli siltitodella huikea kokemus.

Vähän tämän jälkeen aloin olemaan aktiivisempi täällä blogin puolella ja toukokuussa julkaisin jotuplasti enemmän postauksia. 

-

Vihdoin sain kamerani takaisin ja pääsin taas kuvailemaan. Opettelin paljon uusia asioita sen kanssa.

Blogini alkoi saamaan lisää lukuiota ja kesäkuussa niitä oli jo n, 15. On todella hienoa saada kommentteja siitä kuinka pidätte blogistani.


Kesäkuussa järjestimme Tiian kanssa ensimmäisen linkkausrinkimme. Myös näihin aikoihin blogini lähti nousemaan. Näyttökertoja tuli enemmän ja lukija määrä kavoi jo kesä kuussa melkein 30. Kiitos siitä kuuluu taas teille!


Juhannuksena tuli taas kuvailtua paljon ja kävin myös heittämässä talviturkin samoihin aikoihin. Loppu kesästä olin roihulla. Se oli paras tapahtuma koko vuonna. Leiri kesti yhdeksän päivää. Ne kaikki päivät olivat todella huikeita. 


Elokuussa aloitin lukion. Koulu alkoi hyvin mutta aikani väheni paljon. Partio jatkui ja koulu vei suuren osan kaikesta ajasta. Tämän takia syyskuussa ei tullut enää niin paljoa postauksia. Yritin silti pysyä aktiivisena ja tavoitteeni oli kaksi postausta viikossa. Syyskuun lopussa oli ensimmäinen koeviikko ja se sujui yllättävän hyvin. Sain yhteensä viisi numeroa, joista kaksi olivat seiskoja. Tiesin jo niistä aineista etten tule niissä onnistumaan niin hyvin mutta en enempää odottanut, joten en voinut niihin pettyä. 

Lokakuussa blogini lukija määrä  ylitti 50 rajan. Se oli todella huikeaa enkä vieläkään voi käsittää miten noin moni jaksaa tätä blogia lukea. KIITOS! Samassa kuussa myös blogitiimimme sai alkunsa. Marraskuun alussa pääsin käymään Lahdessa Kätevä&Tekevä messuilla. Nähtävää oli paljon sekä päivä oli todella kiva. En ollut ennen kuullut koko tapahtumasta mutta osallistuin tässä blogissa arvontaan ja voitin sitä liput. Joulukuun 5. päivä sain Oskun. Olemme Oskun kanssa käyneet jo monesti ulkona ja ottaneet paljon kuvia. Odotan jo kesää ja sitä, että pääsen kuvailemaan niin oskua kun kaikkea muutakin.

Kiitos, että olet jaksanut lukea tänne asti! Minun vuoteni on ollut todella kiva. Tehdään kuitenkin ensi vuodesta vielä parempi!
Mikä on ollut sinun kohokohtasi kuluneessa vuodessa?

Laura - Ira - Emilia - Susanna - Milla - Jasmin - Ada 


Vielä viimeinen asia: HYVÄÅÄ UUTTA VUOTTA!

12 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Mun vuoden kohokohta ehottomasti oli se kun maaliskuussa valmistuin lähihoitajaksi :)

  http://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli varmasti kivaa valmistua ja päästä välillä pois koulunpenkiltä :D

   Poista
 2. Kiva vuosikatsaus! Mun vuoden kohokohta oli omaan kotiin muuttaminen :)

  Ai niin ja : Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kivaa, oma koti on aina oma koti ja sinne muuttaminen on aina erilaista.

   Poista
 3. Hyvä postaus! Sulla on tainut olla hyvä ja tapahtumarikas vuosi! Hyvää uutta vuotta sullekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tapahtumia oli paljon muttei liikaa. :)

   Poista
 4. Tosi ihanan kuuloinen vuosi sulla ollut! Oman vuoteni kohokohta oli ehdottomasti muutto Australiaan :) Hyvää uutta vuotta 2017!

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ulkomailla on varmasti todella erilaista ja kivaa.

   Poista
 5. Mun vuoden kohokohta oli kesä kokonaisuudessaan! Kuulostaa tapahtumarikkaalta tuo sinun vuotesi! :) hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä onkin vuoden parasta aikaa :D

   Poista
 6. Sulla on ollut tosi antoisa vuosi. Mun vuosi oli siinä suhteessa erilainen, että aloin pitkän harkinnan jälkeen kirjoittamaan blogia ja tälle tielle olen jäänyt:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vuoteen on mahtunut paljon kaikkea. Hienoa, että sinäkin aloitit bloggauksen :)

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.