27.12.2016

Joululahjat ja alennusmyynnit

Heippa!
Ensinnäkin iso kiitos teille, jotka olette olleet mukana lukemassa ja kommentoimassa joulukalenteria!
Tykkään itse katsoa ja lukea paljon tallaisia postauksia missä kerrotaan mitä on saanut joululahjaksi. Siksi minäkin teen tämän taas tänä vuonna. Kävin myös alennusmyynneissä ja ostin pari pientä juttua, joten näytän ne tässä samalla.Ensiksi sain lahjakortin suomalaiseen. Sain myös rahaa.


Sitten sain kaksi söpöä huulirasvaa. Nämä ovat todella hyviä ja varmasti tarpeellisia.


Niin kuin viime vuonna myös tänä vuonna sain kaksi teema kippoa. Ne aikaisemmat ovat olleet paljon käytössä ja myös nämä tulevat käyttöön.


Koska koneessani on paikka vain pienikokoiselle muistikortille sain muiskortin lukijan, jotta saan siirrettyä kuvia myös isommilta korteilta.


Sain kahta eri suklaata mutta mitä voi kuvitella sille toiselle jo käyneen. :D


Joka joulu saan lapaset tai sukat riippuu paljon siitä kummat tarvitsen. Tänä jouluna sain sukat sillä lapaset sain jo syksyllä.


Sanoin, joskus ettei minulla ole mitään kivaa heijastinta jota pitää, joten nyt on. Samassa paketissa oli myös tuollainen pöllö koriste, jonka voi laittaa vaikka seinälle. Minä laitan sen pöydälle ja siihen voi laittaa esim. kynttilöitä tai jotain purkkeja päälle.


Näistä kaikista ehkä mun suosikki. Sain siis sen kangas kassin mitä toivoin.


Kaikista lahjoista eniten mitä toivoin oli uudet kuulokkeet ja sain ne. Halusin langattomat, koska aina kun minulla hajoaa kuulokkeet se vika tulee johtoon. Ja johto on myös aina solmussa. Näihin saa kyllä johdonkin kiinni, eli jos olen unohtanut ladata niin se ei haittaa.


Viimeinen "lahjani" on Osku. Sain sen 5. joulukuuta ja voin kyllä sanoa sitä yhdeksi lahjaksi.


Sitten vielä nämä muutamat ostokset. En siis mitään tarvinnut mutta muutama asia tuli kuitenkin ostettua, josita ensimmäisenä tämä kirja. Maksoi 24.95


Kävin sokoksella ja ostin sieltä NYXin huulipunan (5,90) Olen kuullut NYXin tuotteista pelkkää hyvää ja siksi jotain niistä halusinkin kokeilla.


Samalla ostin myös NYXin kulmavärin (n.10e) ja siihen lisäksi kulmavärille tarkoitetun pensselin (n.5e).Viimeisenä vielä ostin yhden ainoan vaatekkapaleen. Se on tumman harmaa mekko, jonka löysin ginatricosta. Maksoi n. 7e

Kiitos, kun luit! Tänä vuonna tulee vielä yksi postaus. Sen jälkeen voidaan hyvästellä tämä vuosi ja siirtyä eteenpäin.

8 kommenttia:

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.