12.12.2016

Luukku 12: Mistä iloitsen?

Heippa!
Tänän kerron asioita mistä olen kiitollinen tai iloinen tällähetkellä. Mennään suoraan asiaan.

1. Joulu tulee pian ja sen odottaminen on aina niin ihanaa aikaa.

2. kaverit ja koulu: koulussa on tässä jaksossa montaa kivaa ainetta ja kaverit tekevät koulnkäynnistä hauskaa.

3. Valokuvaus on olut viime aikoina jotenkin inspiroivaa ja olen saanut paljon ideoita, joita haluaisin päästä toteuttamaan.

4. Ella-Karvinen: Kun näin kuvan Ellasta tiesin, että haluan sen ja niin siitä sitten keskusteltiin äidin kanssa pitkään ja lopulta se suostui. nyt se on ollut meillä noin viikon ja se on vaan niin SÖPÖ.

5. Tämä blogi on ollut minulla pitkään pystyssä ja joskus on tuntunut siltä että ideat alkavat loppumaan. Nyt niitä on taas tullut paljon ja saatte nähdä mitä kaikkea olen teille suunnitellut.

6. 2017 tuleva vuosi voi tuada mukanaan melkein mitä tahansa. Muutamia suunnitelmia on jo mutta kaikesta ei voi vielä tietää.

7. Tuleva ostos. Olen ostamassa yhtä vähän isompaa juttua ja siitä olen todella innoissani. En vilä kuitenkaan kerro sitä teille mutta näette heti kun sen saan.

8. Paras asia mitä voi odottaa avat uudet Harry Potterit tai siis sen sarjan elokuvat. Kävin katsomassa sen uusimman silloin ensi-illassa. Seuraavia joutuu valitettavasti odottamaan vielä jonkin aikaa.

9. Loma: Niin kuin jo kerroinkin odotan joulua ja uutta vuotta todella paljon ja lomakin on ihan kiva pitää. Muutama viikko sitten loma todella olisi ollut tarrpeellinen mutta kohta se alkaa.

10. Viimeinen asia ei ole niinkään suuri mutta olen iloinen kun pääsen käymään hiusten värjäyksessä ja niitä lyhennetään samalla. Kaverini opiskelee parturi-kampaajaksi ja pääsen hänen tuoliinsa istumaan. Haastan nyt kaikki muutkin bloggaajat tekemään postauksen, jossa kerrotte omia iloitsemisen kohteitanne! 

3 kommenttia:

 1. Kiva postaus!

  www.tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Tätä postausta oli mukava lukea! :)

  annamaijaalisa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Tätä postausta oli mukava lukea! :)

  annamaijaalisa.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.