19.12.2016

Luukku 19: Arkimeikki?

Heippa!
Enää viisi yötä jouluun. Tänään näette mitä kuuluuminun arkimeikkiini. Olenennenkin maininnut sellaisesta merkistä kuin essense ja sen merkin tuotteita omistan jonkin verran. Ne ovat minusta todella hyviä ja myös halpoja.


Aloitan kaiken essensen peitevärillä, jonka jälkeen saatan laittaa vähän Lumenen puuteria.Sen jälkeen laitan jotain huulirasvaa. Joko tätä tai baby lipsiä.


Sitten teen kulmat ja laitan ripsiväriä. Kulmiin käytän (taas) essensen kulmakynää mutta joskus saatan käyttää myös Lumenen kulmaväriä.
Sen jälkeen laitan (yllätys yllätys) essensen ripsaria. Käytän enimmäkseen tuota all eyes on me väriä.Huulipunia sekä värillisiä huulirasvoja minulla on useita ja tässä kaksi jota olen viime aikoina käyttänyt eniten.

Näitä käytän arkimeikissän. On aikaisia aamuja jolloin en jaksa tätä kaikkea tehhdä, jolloin piirrän kulmat ja laitan huulirasvaa.

Kiitos, kun luit. Nähdään tass huomenna!

2 kommenttia:

  1. Itekkin tykkään osasta essencen tuotteista, osa on taas hintansa mukaisia eli aika laaduttomia. Mutta huulipunista ja essencen kulmakynästä myös tykkään tosi paljon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo osa niistä on kyllä vähän laaduttomimpia mutta tähänmennässäolenlöytänyt kyllä ihan hyviä. :)

      Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.