23.12.2016

Luukku 23: Joulufiilistelyä!

Heippa!
Tänään ei ole mitään erityistä aihetta. Kerron vähän kuulumisia ja muuta sellaista.
Ensinnäkin meillä alkoi loma tiistaina. Tai no silloin oli vain yksi tunti koulua, jonka ajan olimme joulukirkossa. 


Aloitin lomani siis keskiviikkona, jolloin olin paketoimassa. Partiossa meillä on siis joka vuosi ollut paketointi. Eli menemme k-citymarkettiin ja siellä paketoimme ihmisten ostamia joululahjoja. Saamme tästä hyvin rahaa ja ensi vuonna on 100-vuotis juhla tapahtumia, johon keräämme vielä rahaa. Menen vielä tänään illalla sinne. 


Mainitsin aiemmin tulevasta ostoksesta ja se on ostettu ja matkalla postissa. Toivottavasti tulee pian sillä en malta odottaa, että pääsen siitä kertomaan teille. 

Meillä täälläpäin on alkanut lumet jo sulamaan ja ulkona ei ole mikään kuvaukselinen ilma enää. Haluisin taas päästä vähän kuvailemaan muttei ole hirveästi intoa eikä idoita paikasta tai muusta. Suurin syy tähän on ehkä tuo sää. On kiva ettei ole kylmä mutta ei tuossa märässä kelissä mitään tee. 
Halusin tähän joulukalenteriinkin tähtikuvia mutta ei siihenkään ole oikeaa tilaisuutta ollut. 

Blogitiimin kanssa me ollaan taas suunniteltu tälle kuulle uusi postasu ja se tulee 31.12. Sovimme, että joka kuukausi julkaistaan postaus kuukauden viimeisenä päivänä. 

Olen myös miettinyt tulevaa vuotta täällä blogin puolella ja saanut paljon idoita joita haluan jo päästä toteuttelemaan. Yksi näistä ideoista olisi, että teen joka kuukauden lopussa sellaisen postauksen jossa on kuvia kuluneen kuukauden ajalta, joku kuukauden suosikki blogi ja jotain muuta kuluneelta kuukaudelta. Tavoitteena olisi saada vähintään joka toinen kuukausi sellainen, ehkä useamminkin. 

Mutta nyt ei puhuta enempää tulevasta vuodesta vaan palataan takaisin jouluun. Aatto on kuitenkin jo huomenna!


Milloin teidän loma alkoi?

4 kommenttia:

  1. Mulla alkoi loma eilen. :) Kiva postaus <3

    www.tiiaemilia.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva postaus ja upea kuva! <3

    www.annamaijaalisa.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.