24.12.2016

Luukku 24: NYT ON JOULU!

Heippa!
Mitä kuuluu teidän jouluaattoon? Tässä kerron mitkä asiat ovat mukana minun aatossani, joka vuosi.

Aamulla en yleensä nuku kovin pitkään, koska haluan nähdä paljon ohjelmia. Tv:stä katson vähintään elokuvat Joulupukki ja noitarumpu sekä Lumiukko. Niin ja toki katson myös joulukalenterin.
Katson myös muita ohjelmia mitä tulee mutta en välttämättä joka vuosi.
Saatan käydä myös mummin luona syömässä puuroa serkkujeni kanssa, jos äiti on vielä töissä. Vaikka en mummin luona kävisi lähetän hänelle jouluisen viestin. Niin ja syön silti puuroa aamupalaksi.

Myöhemmin päivällä kun on jo vähän valoisampaa lähden ulos ottamaan muutamia kuvia. Ja muokkailen sitten niitä. Samalla käymme hautausmaalla viemässä sinne kynttilöitä.

Sitten pitää syödä jotain. Yleensä se ei ole mitään kovin suurta tai erikoista. Ja toki on syötävä muutama pipari ja joulutorttukin. Joskus saatan myös aattona vielä paistaa vähän pipareita, en tosin joka joulu.

Iltapävällä en yleensä tee mitään erikoista. Saatan käydä vielä ulkona tai sitten vain olen sisällä soittamassa joululauluja ja katsomassa vielä jotain tv:stä sekä syömässä pipareita ja juomassa glögiä.

Riippuen siitä missä olemme, käymme saunassa ja rupeamme syömään. Sen jälkeen avaamme lahjoja ja niitten kanssa meneekin aina aikaa toki se riippuu aina lahjoista. Suklaata pitää aina syödä, elektroniikka ottaa käyttöön, kokeilla villasukkia, syödä lisää suklaata ja kokeilla muitakin uusia juttuja. Joskus on myös käytävä nukkumaan.Mitä te teette jouluna? Mitä odotatte tältä päivältä eniten?


6 kommenttia:

 1. Ihanaa joulua sullekin! <3 Meillä jouluaatto on lähtenyt hyvin käyntiin, on jo saunottu aamusti ja päivemmällä syödään jouluruokaa! :) Sitten availlaan lahjoja ja illemmalla poikaystävän vanhemmille vielä syömään :'D

  http://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa todella kivalle :)

   Poista
 2. Hyvää joulua! Mie oon kuvaillut näin aattona ensimmäiset saamani lahjat, käyttänyt Lorun lenkillä ja syönyt puuroa, unohtamatta vaan oleilua. Nyt olen kirjoittelemassa tätä kommenttia :D!

  VastaaPoista
 3. Mun jouluaatto alkoi hyvällä aamupalalla ja suunnattiin mummille syömään jouluruokaa. Avettiin äskettäin lahjat ja nyt kahvipöytään. Ihanaa joulua sulle ja sun joulukalenteria on ollut kiva seurata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On varmasti ollut mukava aatto :D

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.