4.12.2016

Luukku 4: Marraskuun suosikit


Heippa!
Palataan vähän ajassa taaksepäin ja katsellaan mun suosikkeja marraskuun ajalta.
Ihan ensimmäisenä on varmasti monien tuntemat promarkkerit. Ostin nuo metallin väriset suomalaisesta, kun olivat tarjouksessa (n. 13€) ja perus värit vähän aikaa sitten kärkkäisiltä lahdesta (n.16€). Perus väreissä ei ollut mutsaa joten se piti ostaa erikseen (n.3€). 


Toisena suosikkina on ruoka. Tälaisen teen useasti välipalaksi ja siinä ei siis ole muuta kuin jogurttia, mysliä ja vähän rusinoita.


Olen nyt syksyllä ostanut muutamia essesen huulipunia ja rakastunut niihin. Suosikkini näistä kaikista on ehdottomasti tuo sävy 21.


Tämän hetken kouluaineista pidän paljon biologiasta. Meillä onkin käytössä oppikirja, jota myös meidän opettajamme on ollut tekemässä.


Jäljellä vielä yksi kirja ja yksi elokuva suosikki. Tämä kirja tuli myyntiin 16.11 suomen keilisenä ja olin heti hakemassa omaa varattua painostani, kun kauppa aukesi. Kirja kertoo mitä tapahtuu 19 vuotta kuoleman varjelusten jälkeen.


Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä elokuva suosikki. Kävin katsomassa ihmeotukset ja niiden olin paikat nimisen elokuvansuomen ensi-illassa ja voi sanoa, että oli paras elokuva mitä olen nähnyt.

Mietin kun kuulin elokuvanalussa jonkun ihmetelleen miksi Harry Potter ei ole mukana tai miksi siinä mainittiin Dumbledore, vaikka hän on kuollut, että ovatko ihmiset oikeasti tyhmiä vai evätkö vain lue mitään ennen elokuvaa. Elokuva kertoo siis ajasta 70 vuotta ennen Harry potterin syntymää.

Nähdään huomenna taaa vähän jouluisemmissa tunnelmissa!

10 kommenttia:

 1. Tosi kivoja juttuja. Haluaisin noita promarkkereita, mutta hinta vähän kirpaisee.

  enazupreme.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samaa mietin ite aluks mut jos joskus näkee tarjouksii nii kannattaa hommata. :)

   Poista
 2. Itsekin olen katsellut noita promarkkereita, mutta ei oo tullut ostettua. Hinta sinänsä on osa syy siinä, mutta myös se että en tiedä kuinka kovaan käyttöön ne tulisi. :)
  Kivoja suosikkeja!

  www.tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hinta on monien ongelma noissa. :D

   Poista
 3. Kivoja suosikkeja!

  annamaijaalisa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla että toi elokuva on hyvä! Haluaisin niin nähdä! :)

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo todellakin kannatan. :D

   Poista
 5. Kivoja suosikkeja :) Itelläni on noita promarkereita n.40 ja oon todennu ne hyviks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kokoelma. Haluisin tosiaankin vielä muutamia värejä mutta ovat aika kalliita. :)

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.