8.12.2016

Luukku 8: Joululahja toiveet!


Heippa! 
Tänään kerron mitä toivon joululahjaksi. En ole toivvomassa mitään erikoita, koska en tarvitse mitään mutta muutama toive on olemassa. Mennään suoraan asiaan. Tänä jouluna tämä on ehkä suurin toiveeni. Ei mikään erikoinen mutta aivan ihana. Olisi voinut katsoa jonkun tietyn laulajankin kassia mutta tämä tiivistää kaikki yhteen. :)


Tarpeellinen toive on DVD asema, jotta voisin katsoa omalla koneella elokuvia tai siirtää kuvia cd-levyille. Koneessani ei siis ole levy paikkaa valmiina. 


Kuva kertoo kaiken. Joulu ei ole mitään ilman suklaata. :D


Tallaisetolisi kivat tosin erivärisinä. Ostin nämä suomalaisesta kirjakaupasta pari kuukautta sitten, kun olivat tarjouksessa (12.95€). Haluaisin varmaan ne musta -harmaat.


Seuraavaksi ehkä tarpeellisin toive olisi uudet kuulokkeet. En haluaisi johdollisia kuulokkeita, koska se johto aina on solmussa ja melkein kaikki edelliset kuulokkeet ovat sen johdon takia hajonnet. Väri toiveita minulla ei ole eikä merkilläkään niin väliä ole. 
Viimeisenä toiveena on kaksi kpl. Iittalan teema mukeja. Värinä toivon punaista, koska sain  viime jouluna kaksi teema kippoa, jotka ovat myös punaisia. 

Kiitos, kun luit. Nähdään huomenna!

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus ja sulla on tosi kivoja toiveita!

  VastaaPoista
 2. Kivoja joululahjatoiveita! Suklaata täälläkin toivotaan lahjaksi :-D

  https://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D suklaata ei voi olla liikaa. :D

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.