5.1.2017

Tavoitteet vuodelle 2017

Heippa!
Tämän vuoden ensimmäisessä postauksessa käydään läpi vähän mun tavoitteita tälle vuodelle. En halua tehdä mitään lupauksia, sillä ne eivät tulisi toteutumaan. Siksi tavoitteet ovat parempia. Samalla näette myös muutamia kuvia joita sain raketeista napsittua.

Ensimmäisenä muutama tavoite liittyen tähän blogiin:

1. Haluaisin olla mahdollisimman aktiivinen täällä ja siksi tavoitteni on postata 2-3 kertaa viikossa, jos mahdollista niin joskus useamminkin. Uskon, että pystyn tähän ainankin kevään ja kesän aikana, sillä viimeiset kaksi jaksoa ovat koulussa todella helpot.

2. Haluaisin myös kehittyä bloggaajana. Olen aloittanut blogin kirjoittamisen yli kaksi vuotta sitten ja kehitynyt sinä aikana todella paljon. Silti on asioita joita en vielä tiedä tai ymmärrä. Haluan aina oppia jotain uutta ja niin tänäkin vuonna.

3. Tänä vuonna tavoiteena on myös saada muutama video tehtyä. Haluaisin tehdä ainankin yhden ns. musiikkivideon eli coverin jostain kappaleesta ja siihen tekisin itse videon. Katsotaan onnistunko.4. Haluan myös kehittyä valokuvaajana. Olen nyt kesällä jo pääsemässä yhtiin rippijuhliin kuvaajaksi ja odotan sitä innolla. Myös muutenkin haluaisin oppia paljon asioita kameroista ja kuvaamisesta.

5. Kouluunkin tarvitaan, joitain tavoitteita ja yksi niistä on, että saan numerroita, joihin olen itse tyytyväinen. Haluan myös päästä muutamasta kurssista läpi. Enkä haluaisi joutua uusinta kokeeseen.6. Tämä saataa kuulostaa hvyin oudolle mutta haluaisin, että Osku oppii uusia temppuja. Olen Vinulle jotai opettanut ja nyt on tavoitteena saada Oskukin oppimaan jotain.7. Olen lähiaikoina taas innostunut soittamaan enemmän pianoa ja haluaisin oppia vähän enemmän siitä. Otan tavoiteeksi opetella muutamia uusia kappaleita ja jotain erilaisia soitto tapoja.

8. Olen myös pitkään halunnut kirjoittaa omia kappaleita tai säveltää itse jotain. Tässä on vähän haasteta, mutta teen edes jonkun pienen kappaleen itse tänä vuonna.

9. Kesälle tavoite on saada kesätöitä ehkä jopa liittyen jotenkin valokuvaukseen tai jotakin muuta.


Kiitos, kun luit! Teitkö sinä mitään lupauskia vai onko vain tavoitteita? 

6 kommenttia:

 1. Mullakin on tavoitteita tälle vuodelle, itsekin tein niistä jtn viikko sitten postauksen, joka löytyy blogistani☺ Kiva postaus 😀

  toverit.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Käynkin lukemassa. :)

   Poista
 2. Hyviä tavoitteita! Juuri sellaisia mitä pystyt itse toteuttamaan!

  VastaaPoista
 3. Tosi hyviä tavoitteita! Mulla on tavoitteena olla itselleni armollisempi sekä olla enemmän läsnä hetkessä. Hävettää ihan, kuinka paljon aikaa kuluukaan snapchatissä, instagramissa tai ihan vaan muuten puhelimen ääressä. Tsemppiä tavoitteiden saavuttamiseen! <3

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.