20.2.2017

Kamera kädessä!

Heippa!
Blogini on aikapaljon valokuvaus painotteinen ja siksi saattekin tänään luke minun tarinani valokuvaajana. Tulevaisuudessa tulen tekemään valokuvaus vinkkejä sekä kaikkea muuta valokuvauksen liittyen, kuten kameralaukkuni sisältöä ja kaikkea muuta.

Tarkkaan en voi sanoa milloin aloiitin valokuvauksen. Kiinnostus lähtikuitenkin joaika nuorena. Ensimäisiä minun ottamia kuvia on jostakin vuodelta 2005, jolloin olin viisi vuotias. Siinä oli sitten monta vuotta välissä ja seuraavia kuvia löydän vasta vuodelta 2009-2010. Vaikkei kuvia löydy, olen niitä silti ottanut.


Kun ensimmäisen blogini loin vuonna 2013 alkoi kuvien ottaminen kiinnostaa enemmän. Minkään näköistä kunnon kameraa en omistanut. Äidilläni oli joku vanha digikamera ja minulla oma puhelin. Tämän puhelimen kuvan laatu oli sillä hetkellä parhain kamera, jonka omistin.

Siihen aikaan en todellakaan ollut mikään paras kuvaaja, mutta pidin silti niiden ottamisesta. Vuonna 2014 syksyllä tämä blogi syntyi, mutta kuvia ensimmäiseltä puolelta vuodelta on todella vähän, koska poistin kaiken sisällön tästä blogista. Ystävänpäivänä 2015 aloitin ihan alusta samalla blogin osoitteella ja nimellä.Kesällä 2015 sain vähän paremman kameran. Olympus pen mini EP-M2 järjestelmä kameran. Sillä kuvaan edelleen. Viimeiseltä kahdelta vuodelta onkin kuvia tallessa lähemmäs 20 tuhatta. 

Huomaan, että olen kehittynyt paljon kuluneiden vuosien aikana, mutta vielä on paljon opittavaa. Saatan katsoa viikko sitten otettua kuvaa ja huomata siinä monta asiaa mitä olisi voinut tehdä toisin.


Vosin siis sanoa, että valokuvaus on ollut mukana melkein aina elämässäni. Mutta harrastuksiini se on kuulunut vasta noin kolme - neljä vuotta. 

Tälläinen pieni tarina minun historiastani. Myöhemmin tällä viikolla (toivottavasti) kurkataan kameralaukkuni sisältöön ja vähän muihinkin kameratarvikkeisiin. 

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus!! :) Huomaa kyllä, että sulla on taitoa luontokuvien kanssa!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.