26.2.2017

Kurkistus kameran taakse...

Heippa! 
Alkuviikosta kerroinkin, että tulen esittelemään kameralaukkuni sisältöä ja vähän muutenkin kaikkia valokuvaus tarvikkeitani. 


Aloitetaan ulkoapäin. Eli kameralaukkuni on punainen Gollan laukku, josta olen pitänyt todella paljon. Haluaisin vielä erikseen kamerarepun ja tulenkin sellaisen vielä joskus ostamaan. Minulla on myös toinen kameralaukku (ylempi kuva), mutta en sitä paljoa käytä sillä kaikki kameratarvikkeet eivät sinne mahdu.
Alemmassa kuvassa näkyy sitten kameralaukkuni sisäpuolelta. Toki sieltä puuttuu vielä itse kamera.


Sitten päästäänkin sisälle. Ensimmäisenä toinen objektiiveistani: Olympus 40-150mm f/4-5,6
Tähän objektiiviin minulla on myös vastavalosuoja (alla). Tilasin tuon vastavalosuojan ebaystä pari kuukautta sitten.Sitten löytyy toinen objektiivi: Olympus 14-42mm f/3,5-5,6. Tämä tuli silloin kameran mukana. 

Alla onkin kaikki linssinsuojukset. Niitä löytyykin muutama. Sitten päästään kaikkeen pikkutavaraan, mitä laukustani löytyy. Ensimmäisenä tuo valo, joka ei tosin aina ole mukana, Alla kuvassa näkyy siihen valoon varaparistot, kameran toinen akku ja salaman kotelo sekä suojukset siihen. Puhdistuspyyhkeitä on aina hyvä olla mukana muutama. Samoin muistikortteja. Säilytän muistikortit ja muistitikut yleensä pienessä pussissa, joka on aina mukana. 


Viimeisenä suurin asia, joka ei mahdu kameralaukkuuni on kolmijalka. Mitä sinun kameralaukussa on?

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Kamerasta olis kans kiva saada tietoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kamerasta tulee vielä pian lisää tietoa :D

      Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.