9.2.2017

Motivaatio hukassa?

Heippa!
Arvontaan voi vielä osallistua täällä
Varsinkin koulutehtävien ja muiden pakollisten (miksei vapaaehtoistenkin) asioiden kanssa aika useasti käy niin, että ne jää tekemättä tai niiden tekemistä pitkitetään. Ajattelin kasata muutamia asioita joista saisi motivaatiota ja sillä tavalla jaksaisi ehkä tehdä ne matikan läksyt ajoissa.1. Kuuntele jotain nopeaa musiikkia.
Kaikki rauhallinen vain väsyttää eikä kiinnostus jaksakkaan enää pysyä siinä missä pitäisi. Voit hyvin tehdä esim. oman soittolistan niin ei tarvitse koko ajan olla vaihtamassa kappaletta. Tällä hetkellä mun suosikki kappale on ALMA - Karma.

2. Estä, poista, unohda!
Puhelin tai joku muu asia joka häiritsee keskittymistä pitää saada pois näkyviltä. Laita puhelin äänettömälle ja vie toiseen huoneeseen ja yritä unohtaa se. Samoin kaikki muu mikä häiritsee keskittymistä.

3. Palkitse itsesi.
Jos saat koulutehtävät tehtyä ajoissa ja huoneen siivottua on varmasti kiva päästä syömään suklaata, kun tietää, että on ansainnut sen.

4. Myös vanhemmat voivat palkita
Jos saat hyviä koenumeroita vanhempasi saattavat myös palkita sinut. Voitte myös sopia että saat jotain, jos olet saanut tietyn määrän hyviä numeroita.

5. Syö ja nuku hyvin
Nälkäisenä ja väsyneenä ei ikinä jaksa tehdä mitään. Muista myös pitää pieniä taukoja välissä. Näin jaksat keskittyä paremmin.


Kiitos, kun luit! 

8 kommenttia:

 1. Anonyymi9/2/17

  onks sul arvontaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On alla olevasta linkistä pääset osallistumaan:

   https://vinuski.blogspot.fi/2017/02/hopea-puro-arvonta.html

   Poista
 2. Kiva postaus!! (:

  VastaaPoista
 3. Tää oli kiva postaus+varsinkin ensimmäinen kuva on tosi hieno mun mielestä! :)

  kuviteltu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Anonyymi17/2/17

  Mielestäni tuo palkitseminen ei ole hyvä juttu- kouluunhan pitäisi panostaa, mutta ei karkin vaan tulevaisuuden takia :D Mutta kaikki ajattelee miten ajattelee :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan tuo on ei sitä koulussa olla karkkien takia ja itse se opiskelu paikkakin on valittu mutta, olen vain huomannut kuinka paljon on apua kun on jotain pieniä asioita mistä saa iloa, kun on saanut jotain aikaiseksi. :)

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.