13.3.2017

Mun loma?


Heippa! 
Tämä postaus on omistettu muutamalle luontokuvalle lomani ajalta. Nämä kuvat ovat otettu melkein kaksi viikkoa sitten, mutta koulun ja muun takia niiden muokkaaminen on vähän jäänyt. Nyt ne on kuitenkin nähtävissä teille. Kerron tässä samalla vähän miten mun loma meni. Todellakin mun loma alkoi 24.2. Olin silloin viikonloppuna kotona. Mutta maanantaina lähdin 1-3. luokkalaisten leirille isoseksi. 
Se leiri loppui tiistaina. Samana päivänä lähdin myös kaverini luokse noin 30 kilometrin päähän. Siellä olinkin perjantaihin asti kunnes tulin takaisin kotiin. Lauantaina menin sitten vielä yöksi yhden sukulaisen luokse. 


Koko loma oli siis täynnä tekemistä ja olihan se kivaa. Ainoa asia mistä en pitänyt lomalla olivat koulutehtävät. Lukiolaisena saa vain muistaa, että opettajat luulevat sinulla olevan enemmän aikaa tehdä koulujuttuja. 


Mikä oli suosikki kuva?

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Mun suosikki on toisiksiviimeinen :)

    kuviteltu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia taas! 😍 Olet kyllä tosi taitava nykyään!

    toverit.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.