19.3.2017

Testissä uusi kamera!

Heippa!
Nyt on mennyt muutama päivä siitä kun sain uuden kameran (nikon D53000) ja olen sitä ehtinyt vähän testailla. Sen käyttäminen on paljon helpompaa mitä luulin ja opin todella nopeasti miten järjestelmä toimii. Vielä on astetusten kanssa harjoittelemista. Olen positiivisessti yllättynyt muutenkin koko kamerasta. 

Luin paljon eri kameroiden tietoja ja kilpaileva kamera olisi ollut canon eos 700d, kuitenkin ne olivat loppuneet varastosta ja olin katsonut myös tätä, joten miksi ei. Ominaisuudet ovat hyvin samat molemmissa, mutta tässä on jotain jopa parempaa. Hyvä esimerkki on objektiivi. Pidemmän polttovälin objektiivi on minulle parempi, eikä minun myöskään tarvitse olla heti ostamassa uutta. 

Ainoa negatiivinen asia mitä olen huomannut on akku. Entisen kamerani akku kestää paljon pidempään. Toki tämä voi myös johtua siitä että olen ollut niin innoissani ja kuvannut paljon enemmän. Vara-akun hommaan kuitenkin jossain vaiheessa. 

Vihdoin päästään oikeaan aiheeseen eli niihin kuviin joita olen ottanut.Kisutkin pääsivät useisiin kuviin. Mikä on oma suosikki? 

4 kommenttia:

  1. Kivoja kuviahan sillä saa :) Etenkin nuo kissakuvat olivat aika hienoja 👍

    http://toverit.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Oi, tosi kivoja kuvia! ❤

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.