8.4.2017

6.4. Mun päivä!

Heippa!
Tänään pääsette näkemään miltä minun torstai näytti.
Äitillä on tapana herättää mut aamuisin ja torstai aamuna se tuli herättämään 6.00. Aamuisin en yleensä syö hirveästi mitään. Tämän aamun aamupala oli siis pelkkä muki kaakaota. Päivän asu näkyy kuvassa. 


Tämä viikko oli projektiviikko eli koulun sijasta olimme jakautuneet erilaisille kurseille tämän viikon ajaksi. Mun kurssi oli työelämänvalmiudet: viestintä. Siellä me tutustumme graafiseen suunitteluun ja vähän enemmän valokuvaukseen ja muuhun sellaiseen.

Me ollaan suunniteltu muokattu ja tulostettu julisteita. Käytiin tiistaina ottamassa kuvia ja nyt niistä valitiin yksi ja suunniteltiin siitä oma juliste.


Kolmen aikaan me päästiin lähtemään kotiin ja syömään. Kotona tein vielä vähän matikan tehtäviä ja pakkasin tavarat, koska partio alkoi puoli kuusi. Ulkona oli tosi lämmin ja aivan ihana ilma. 


Partiossa me käytiin lasten kanssa ulkona ottamassa kuvia kevään merkeistä ja käytiin 
leikkipuistossa. Ja sen jälkeen meninkin kotiin syömään iltapalaa ja katsomaan tv:tä. Haluaisitteko nähdä videon mun päivästä vielä lähiaikoina vai onko näin tehty postaus kivempi?

3 kommenttia:

  1. Kiva postaus (: Videoversiokin olisi aika kiva nähdä tällaisesta!

    http://toverit.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva postaus, mutta olisin kaivannut ehkä hiukan lisää tekstiä! Muuten tykkäsin!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.