3.4.2017

Kevään soittolistan TOP 10!

Heippa!
Kuuntelen musiikkia aika paljon, ja tämä postaus kertookin tämän kevään suosikki kappaleistani.
Aikaisemmin olen kuunnellut enemmän suomalaista kuin ulkomaalaista musiikkia mutta tällä hetkellä en nyt ihan niin voisi sanoa. :D Nämä kaikki ovat sekalaisessa järjestyksessä.


Ihan ensimmäinen on Ed Sheeranin uusi albumi, josta minun suosikini on Shape of you. Toinen kappale mistä myös pidän paljon on New man.Toinen kappale, jota olen viime aikoina kuunnellut paljon on Alan Walker - Alone


Eniten olen ehkä kuitenkin kuunnellut: Jessie J - Masterpiece


Saara - Permission to love


Vaikka en tällä hetkellä hirveäwti kuutntele suomalaista musiikkia on mainittava silti kaksi kappaletta: Mikael Gabriel & Isac Elliot - Liikaa sussa kii ja Jenni Vartiainen - TurvasanaThe Chainsmokers - Paris  (myös Closer on mun kevään soittolistalla)


Umk:ta en hirveästi seurannut mutta Emma - Circle of light oli mun suosikki finaali ehdokkaista ja olisi mun mielestä ansainnut paikan euroviisuista. Toki myös Norma John - Blackbird on hyvä edustamaan suomea.


Mikä on sun suosikki kappale?

4 kommenttia:

  1. Hyviä kappaleita! Ed sheeranin biisit on tosi hyviä :)

    http://millattt.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva tää tämmönen postaus! :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.