13.4.2017

Mitä mulle kuuluu?


Heippa!
Viime ajan kuulumisia en olekkaan hirveästi kertonut. 
Meillä alkoi koulussa viimeinen jakso ja mun lukujärjestys näyttää kivan tyhjälle. Tosiaankin tässä jaksossa on terveystietoa, biologiaa, matikkaa ja historiaa. Itsenäisenä olisi tarkoitus suorittaa ainankin yksi kuviksen kurssi. 



Vaikka lukujärjestyksessä ei ole paljoa aineita yritän kuitenkin panostaa niihin ja koulu vie silti aikaa paljon.

Koulun ulkopuolella aikani meneekin harrastusten parissa. Partio on kuitenkin kaksikertaa viikossa ja kokkikerho yhden kerran. Viikon lopuina on usein tekemistä joten jäljelle jää keskiviikko ja perjantai illat muuhun mitä haluan tehdä.




Aloitin pari päivää sitten kasaamaan 1000 palaista palapeliä, josta harmi vain puuttuu muutamia paloja. Kasaan sen silti loppuun, jotta näen kuinka monta miitä puuttuu. Jos vain muutama haluan sen seinälle.

Muuten olenkin piirtänyt, kun on ollut aikaa. Kuvassa on vielä vähän keskeneräinen kisu (siltä puuttuu kuono).


Tiistaina kaverini tuli takaisin Suomeen pieneltä lomamatkalta Lontoosta. Se toi sieltä minulle ihanan kangaskassin, kun kävi King's Crossin asemalla Harry Potter kaupassa. 


Mitä teille kuuluu?

3 kommenttia:

  1. Hyvää kuuluu :) Ihanaa pääsiäistä! ✨🐤

    tiiaemilia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Mulle kuuluu ihan hyvää tällä hetkellä. Toi Dobby -kassi on söpö ja sie olet hyvä piirtämään ♥☺

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.