30.4.2017

Vappumuistoja!

Heippa!
Taas on aika kuukauden blogitiimi postaukselle. Tänään meidän aiheena on vappu ja jokainen saa toteuttaa omanlaisen postauksen vapusta. Minä ajatelin kertoa teille muutamasta vapusta, jotka muistan. Mennään suoraan asiaan.

Ensin mennään vähän ajassa taaksepäin ja palataan ala-asteelle. Joka vappu koulussamme oli tapana pukeutua ja päivän lopuksi kaikista pukeutuneista valittiin yksi voittaja. Yhenä vuonnna esitin Peppi Pitkätossua.

Ylä-asteella oli myös vappuna tapa pukeutua. Tosin jokainen luokka valitsi oman aiheen ja sitten koko luokka pukeutui sen aiheen mukaisesti. En muista mikä oli aiheena seiskaluokalla, mutta kasiluokalla pukeuduttiin yö pukuihin ja ysiluokalla olimme ykkösluokkalaisia. :D

Kolmas vappumuistoni ei liity kouluun. Se on viime vapusta. Olin silloin kaverini luona koko vapun. Kaverillani on kaksi koiraa ja muistan kun koristelimme KAIKEN serpentiinillä. Laitoimme sitä myös koirien kaulaan ja otimme hauskoja vappu kuvia. Muistan myös, että söimme ulkona, koska siellä oli niin lämmin. Se oli todella kiva vappu.

Viimeinen muisto kertoo myös samasta kaveristani. Vuosi taisi olla 2010. Asuimme silloin vierekkäisissä taloissa. Olin tämän kaverin luona ja tykkäsimme leikkiä useasti sokkoa. No oltiin siinä sitten syöty muutama munkki ja alettiin taas leikkimään. Oltiin vähän liian villejä ja yksi verho irtosi ja putosi lattialle. Ensin me alettiin nauramaan ja sitten tajuttiin, että se pitäisi saada takaisin oikealle paikalle. No siinä sitten tuli ongelma, kun oltiin niin lyhyitä eikä edes tuoli riittänyt tarpeeksi korkealle, vaikka laitettiin siihen vielä kolme tyynyä päälle. Lopulta sen mun kaverin äiti tuli kotiin ja laittoi sen verhon takaisin.


Nyt on teidän vuoro kertoa ainakin yksi oma muisto kommenteissa :D
Niin ja Hauskaa vappua!

1 kommentti:

  1. Mulla löytyy myös kivoja vappumuistoja, kuten tivoli, kavereiden kanssa aikaa viettäminen yms. :) Ihana munkkikuva!

    tiiaemilia.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.