20.6.2017

Arki meikki + ihon hoito rutiini!

Heippa!
Ajattelin, että jatkan kuva päivässä -haastetta joka toinen viikko, eli otan kuvia kuitenkin joka päivä mutta päivitelen aina viikon kuvia ja kuulumiaia vain joka toinen viikko, ettei lähes jokainen postaus olisi samasta aiheesta, koska haluan kuitenkin, että postaukset pysyvät monipuolisina.

Sitten tämän postauksen aiheeseen. Tein arkimeikki postauksen viimeksi joulukuussa eli siitä on jo aikaa. Samalla myös näette kuinka meikkini on muuttunut ja millaisia tuotteita käytän nykyään. Lopussa vielä näytän mitä kaikkea käytän ihon hoidossa.


Eli tosiaankin alotan peitevoiteella ja sit siihen päälle laitan meikkivoiteen. Mulle ostettiin toi uusi Oriflamen The one sarjaan kuuluva meikkivoide vasta vähän aikaa sit ja olen sitä ehtinyt jo kivasti testailemaan ja tykkään siitä et se on tosi kevyt ja siks just hyvä kesälle. Toi toinen on sit vähän paksumpi mut silti myös hyvä.
Ja myös näin kesällä on useesti päiviä jollon käytän pelkkää peiteväriä.

 Pohjan jälkeen käytän puuteria. Ja yllätys yllätys puuterikin on samaa sarjaa eli The one -sarjan. Tämä on oikestaan äitin mutta jotenkin vaan eksynyt mun käyttöön. :DSit piirrän ja harjaan kulmat. Ja mikä yllätys mun kulma tussi on tota samaista sarjaa. :D
Toi kulma harja on kuitenkin ostettu sokokselta ja se kuuluu ecotools sarjan siveltimiin. Samoin myös mun kulmasivellin on tota sarja.

Lopuksi vielä laitan ton samaisen The one sarjan ripsiväriä. Tämä onkin ollut jo jonkun aikaan käytössä ja olen todennut sen todella hyväksi.
Viimeisenä saatan laittaa vähän aurinkopuuteria, joka on essencen. 

Vaikka tämä postaus ei olekaan yhteistyössä tehty voin silti suositella Oriflamen tuotteita. Äiti on niitä käyttänyt aikasemmin ja nyt taas ollaan molemmat päädytty käyttämään heidän tuotteita. Ite ainankin olen tykännyt paljon ja parasta on se, ettei tuotteita ole testattu eläimillä. Jos kiinnostaa käykää ihmeessä lukemassa lisää -> oriflame.comSitten päästäänkin ihonhoito rutiinin pariin. Ensin tottakai pesen meikit pois. Silmämeikki lähtee Cienin silmämeikin poistoaineella ja sitten pesen koko naaman saman merkkisellä kasvojen pesuaineella. Lopuksi vielä puhdistan Nivean kasvovedellä. 
Muutamana päivänä viikossa myös rasvaan naaman Doven jollain perus rasvalla. Ja tottakai joka päivä käytän huulirasvaa. Ja ne jotka ovat blogiani pidempään seuranneet saattavat muistaa, että olen huulirasvoja kerännyt. Tällä hetkellä oma suosikkini on eos:sin mintun tuoksuinen rasva. Aamuisin kuitenkin käytän useammin tuota dermosilin rasvaa.


Tälläistä tällä kertaa. Onko sinulla joku sama tuote käytössä? Mitä olet tykännyt?

2 kommenttia:

  1. Itelläni on toi Fit me-meikkivoide, ja oon tykänny siitä ihan kauheesti.

    http://hetkessamukana.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.