2.6.2017

Kevään kuulumisia ja vähän suunnitelmia lomalle!

 Heippa!
Vimeajat ovatkin olleet hiljaisempia täällä blogin puolella. Nyt yritetään saada muutos tähän, Blogitiimin postausta ei tullut eilen ja mietitään tällä hetkellä kannattaako meidän jatkaa ollenkaan, sillä monilla ei ole aikaa eikä kellään hirveästi yhteisiä ideoita.

Tällä hetkellä yleinen fiilis on silti hyvä kaikesta, koulu on ohi ja loma alkoi. Ajattelin kuitenkin käydä kesän aikana pari kurssia, jotta ensi vuonna ei olisi niin paljoa. Kuitenkin ihanaa, että loma alkoi vaikka ulkona ei niin kesäiseltä tunnukkaan. Tälläkin hetkellä täällä sataa vettä ihan kaatmalla.

Toisaalta minusta on kiva, että sataa ja ilma raikastuu. Sateen jälkeen voi myös saada hienoja kuvia. (Jos se sade joskus lakkaisi) :D


Viiimenein viikko oli koeviikko ja on niin ihanaa, kun se on nyt ohi. Kokeita olen saanut jo suurimman osan takaisin ja olen ollut ihan tuýytyväinen kaikkiin numeroihin mitä olen saanut. Viimeisen kokeeen numero jännittää ehkä eniten.

Suurin osa ajastani onkin kulunut koulujutuissa, siksi blogin kirjoittaminen on jäänyt vähän vähemmälle. Nyt kuitenkin yritän panostaa myös blogiin. Ideoita on vaikka kuinka paljon ja halua kirjoittaa mutta aloitus on aina vaikeinta. Varsinkin, kun on lukenut kokeisiin ja on todella väsynyt.

Kesätyöt alkaa maanantaina mutta se ei estä kirjoittamasta. Teen töitä viitenä päivänä viikossa 6h päivässä, joten aikaa jää muullekkin.

Kuvia en olekkaan viime aikoina sen kummemmin ehtinyt ottamaan. Yhtenä iltana kävin vähän kävelemässä ja räpsimässä muutaman, mutta en hirveästi sen enempää ole saanut aikaiseksi, kun suomen sää on mitä on. Onneksi ensiviikolle on luvassa jo lämpimämpää säätä.Kesäni meneekin töissä, kouluhommissa ja loppu kesästä lähden lappiin vaeltamaan. Siitä kerron sitten lähempänä lisää. :)  Aion viettää myös paljon aikaa kavereiden kanssa ja yrittää myös rentoutua välillä.


Näin täällä! Mitä teille kuuluu? 

4 kommenttia:

 1. Hei kiva päästä kuulemaan sustakin! :) Ihanat kuvat ja postaus ❤ Hyvää kesälomaa!

  Tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvää lomaa myös sullekkin:)

   Poista
 2. Tosi mukavaa kesälomaa sulle! Muista nauttia kesästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, muista sinäkin nauttia kesästä sekä lomasta :D

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.