11.6.2017

Kuva päivässä -haaste!

Heippa!
Viime postaukessa kerroin kesän haasteestani ja ensimmäinen viikko on tästä haasteesta kulunut.Tiistaina käytiin äidin kanssa vähän pyöräilemässä ja pysähdyttiin rantaan ottamaan muutamia kuvia. Viime postauksessa olikin jo yksi kuva sieltä, joten en sitä tähän laittanut.

Keskiviikkona käytiinkin sitten Oskun kanssa ulkona ottamassa kuvia.Torstai menikin testaillessa ikkuna maaleja. Pohjana käytin vanhaa lasista kaapinovea. Laitoin tonne lasin alle ihan tavallista valkoista paperia, jotta näin miltä värit näyttivät lasissa.

Ja perjantaina satoi sitten vettä ja olikin ihanaa käydä vähän räpsimässä kuvia pisaroista.Lauantaina tein sitten muutaman kortin ja piirtelin vähän muutenkin.

Ja tänään onkin käyty taas ottamassa vähän lisää kukkakuvia. Näistä tuleekin oma kuva postaus ensi viikolla. 


Nyt ollaan saatu kuva päivässä haaste käyntiin.Tämä viikko olikin aika kuvauksellinen ja kuvia tuli otettua paljon enemmänkin mitä tässä näitte.  Kertokaa kommenteissa mitä piditte?

2 kommenttia:

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.