26.7.2017

Asuntomessut 2017

Heippa!
Viimeviikon kuva päivässä -haasteen postaus jää tältä kertaa tekemättä, koska minä fiksuna poistin muutaman kuvan, jotka siihen kuuluivat.


Kävin viime viikolla asuntomesuilla ja tottakai kamera pääsi sinnekkin mukaan. 
Taloja oli paljon, ekä kaikissa ottanut edes kuvia saatika käynyt sisällä. Kierrettiin kuitenkin suurin osa taloista ja yleisesti voisin sanoa, että ihan hienoja vaikka olisin toivonut jotain erilaista. Suurimaksi osaksi kaikkien talojen sisustus oli saman tyylistä ja värimaailma oli aika neutraali. Olisin toivonut, että joukossa olisi ollut edes muutama jotka olisivat selvästi erottuneet omall tavallaan. Eniten olisin toivonut näkeväni miten voi sisustaa ja rakentaa talon mahdollisimman edullisesti, käytännöllisesti ja nykyaikaisesti. Ihan sitä mitä odotin ei ollut mutta ehkä vielä jonain vuonna on. Toinen asia, jota olisin toivonut näkeväni, oli vanhojen huonekalujen käyttö. Ainoa, jonka muistan oli vanhan ompelukoneen alaosasta (singerin jalustasta) tehty pöytä. Se oli hieno, harmi etten kuvannut sitä. Yleisesti sieltä sai jotain pieniä sisustus ideoita ja olihan se ihan kivaa nähdä millaista siellä oli. 
Oletteko te käyneet asuntomessuilla tänä vuona tai edellisinä vuosina? 

8 kommenttia:

 1. Ite kävin tuossa eilen asuntomessuilla ja oli todella hienon näköistä:) Ajattelin mennä toisenkin kerran jos kerkeäisin :D Siellä olis jotenkin ihan super hienoja sisustuksia ja taloja<3

  https://hetkessamukana.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että kävit. Joo noi talot oli kyllä hienoja mutta jotain jäin kaipaamaan. <3

   Poista
 2. Kivoja kuvia! Oon samaa mieltä sun kanssa, että ois kiva, jos vanhoja asioita hyödynnettäisiin ja käytettäisiin kohtuuhintaisia tuotteita. Nyt näyttää myös kuvista päätellen siltä, että kaikki sisustukset muistuttaa lähinnä toisiaan (näin luin myös toisesta blogista), että olisi kiva, jos noita taloja sisustettaisiin erilaisilla tyyleillä, koska ei kaikki halua tollaista tyypillistä pinterest-kotia :D Ite en tosiaan koskaan oo asuntomessuilla käynyt, että ehkä jonain päivänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo kuvia kun vertaa niin ei noista melkein voi edes sanoa onko ne samasta vai eri talosta. Mutta joo ihan kivaa oli ja oli ainankin näkemisen arvoista, jos joskus pääset niin suosittelen käymään. :D

   Poista
 3. Tänä vuonna en käynyt asuntomessuilla....vanhojen huonekalujen entisöinti on minusta mielekästä puuhaa ja itse tykkään sisustaa niin ettei se aina maksa maltaita...yritin klikata itseni lukijaksesi mutta ei huolinut minua,täytyy yrittää uudestaan 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huonekkaluja on kiva entisöidä ja saa ainankin sellaisen mitä muilla ei ole :D Pitää tarkistaa toi lukija nappi :)

   Poista
 4. Oi vitsit, miten kivoja kuvia oot ottanut! Itse olisin kovasti halunnut asuntomessuille, mutta ehkä sitten ensi vuonna! Siellä varmasti olisi ollut hienoja taloja ja sisustuselementtejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 suosittelen menemään vaikka et tänä vuonna ehtidi niin sitten ensivuonna.

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.