16.7.2017

Hetkessä Mukana || Blogi esittely

Heippa!
Hetkessä mukana -blogin kirjoittaja otti minuun yhteyttä ja siitä sitteh lähtikin tämän postauksen idea. Tarkoituksena on siis esitellä toisen blogi omassa blogissaan. Mennään suoraan asiaan.Hetkessä mukana -blogia kirjoittaa nuori, ylä-astetta käyvä tyttö. Blogi on ollutkin pystyssä jo yli vuoden ja olen sitä seuraillut jo siitäkin ajasta noin puolet. Blogissa on minusta ihana omanlainen tyyli ja postaukset ovat minusta kivan lyhyitä. Jos on vain hetki aikaa luen ihan mielelläni tätä blogia. Erityisesti tykkään siitä, että postauksia on monenlaisia. Kun aiheena on lifestyle voi kirjoittaa oikeastaan mistä tahansa.

Sovimme, että valitsemme kolme omaa suosikki postausta toisen blogista. Yritin valita nämä myös niin, että nämä eivät olisi samaa aihetta (eli en valinnut kolmea leivonta postausta).

Kaikki kuvat Hetkessä mukana -blogista.
Ensimmäisenä on aika uusi postaus, jossa Katja kertoo siitä kuinka hänen postauksensa syntyy. Tämä on hyvä esimerkki siitä kuinka paljon aikaa yhden postauksen tekemiseen kuluu, vaikka postaus ei olisi kovin pitkä. Voit lukea koko postauksen tästä.


Blogista löytyy myös monia ruoka ohjeita. Tämä on yksi niistä joka vaikutti minusta todella hyvältä. Ajattelin, että voisin sitä kokeillakkin, koska se on maidoton ja gluteeniton niin voimme sitä molemmat kaverini kanssa syödä. Muutenkin kaikki ruoka ohjeet, joita löytyy on helppo toteuttaa ja ohjeet ovat hyvin selkeät. Eli tälläinekin, joka ei niin keittiössä touhua osaa myös tehdä. :D


Kolmantena postauksena, jonka vaitsin on tämä. Tykkään paljon lukea mitä muut aikovat ja haluavat kesän aikana tehdä ja tässä olikin kerrottu todella monipuolisesti koko kesän suunnitelmista.

Yritän aina löytää asioista vain positiivisia puolia ja siksi en tästäkään blogista haluaisi sanoa mitään negatiivista, vaikka aina löytyy jotain parannettavaa. Kuitenkin aina voi kehittyä ja oppia uutta. Ulkoasu on minusta kiva eikä liian värikäs. Toki kuvat voisivat olla vaakakuvia, mutta se on taas ihan mielipide kysymys mistä tykkää.Käykää ihmeessä lukemassa lisää: hetkessamukana.blogspot.fi

Minua harmittaa, että blogien lukeminen ja kommentoiminen on jäänyt vähemmälle ja yritän aina ehtiä lukemaan kaikkien seuraamieni blogien uudet postaukset, mutta oman kirjoittaminen ja kaikki muu vievät aikaa, jonka takia en sitten muuta ehdi. Tähän yritän kyllä tehdä muutoksen ja lueskella muidenkin blogeja aktiivisemmin. :)

Jos teillä on joku oma suosikki blogi voitte sen linkata tuohon alas.

4 kommenttia:

 1. Ihanasti olit kirjoittanut<3 Oli mahtavaa tehdä yhteistyötä kanssasi :)

  VastaaPoista
 2. Kiva tälläinen esittelypostaus, vaikka Hetkessä Mukana blogi onkin mulle jo ennestään tuttu, kuin myös sun blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pidät. :D Joo blogimaailmassa on vähän sellaisia "porukoita", että kaikki tuntee toisten blogit mutta tehtiin kuitenkin tälläinen kun tiedetään, että molemmilla on lukijoita jotka eivät toisen blogista ole ennen kuulleet. :)

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.