9.7.2017

Melkein tavallinen viikko! | Kuva päivässä -haaste #3

Heippa!
Tämä viikko onkin ollut vähän hiljaisempi blogin puolella, joten asialle on tehtävä jotain. Aloitin vihdoin lomani ja nyt minulla on enemmän aikaa kirjoitella tänne. Ideoita on ja niitä saa aina kirjoittaa kommentteihin. Nyt kun tätä luette, minä en ole enää suomessa. Olemme muutaman päivän lomailemassa Tallinnassa ja täältä on tulossa useampikin postaus ja PALJON kuvia :D

Mennään nyt kuitenkin päivän asiaan. Tämä viikko on muuten ollut aika tavallinen, mutta samalla vähän enemmän täynnä tekemistä kuin normaalisti. Olen ottanut kuvia paljon ja suunnitellut paljon yhtä tulevaa juttua, josta pääsen kertomaan lisää toivottavasti pian.


Maanantai ja tiiastai olivat hyvin täynnä kuvia. Maanantain kuvassa näkyykin sen päivän kuvaus paikka. Ja tiistaina tulikin otettua muutama kuva lisää vähän erilaisissa paikoissa.Keskiviikkona muokkailin sitten kuvia ja jatkoin vähän suuremman projektin kanssa. Tästä kerron lisää toivottavasti pian.

Ja torstaina olikin tavallinen kotipäivä, enkä oikeastaan tehnyt mitään. Vinu oli kanssani kun katselin youtube videoita ja makasin sängyllä :DPerjantain kuva näkyikin jo silloin instagramissa vähän erinäköisenä kuin tässä. (Menkää seuraamaan @vinutski_ ja @varifilmi_blogi).


Lauantai olikin pelkkää pakkaamista Tallinnan matkaa varten.
Ja nyt ollaankin päästy jo tallinnaan.


Täältä on tulossa vielä lisääkin postauksia ja yritän saada kuvia muokkailtua jo huomen iltna, joten niitä toivottavasti luvassa jo tiistaina. :)

Missä te olette olleet viimeksi lomailemassa? 

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja mukavaa reissua ja lomaa sinne Tallinnaan! :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.