13.7.2017

Tallinnan ostokset!

Heippa!
Lähdin tallinaan, koska halusin päästä ottamaan vähän erilaisia kuvia. No tulihan sieltä vähän ostettuakin erilaisia juttuja. En kuitenkaan mikään suuri shoppailija ollut mutta näytän kuitenkin mitä kaikkea tuli hankittua.


Juomista tuli ostettua vähäsen. Muutama tölkki ja pari pulloa. Kuvaan otin jokaista yhten.

Satamassa käytiin kaupassa ja sieltä löysin tuon alla olevan mukin. Monesti olen miettinyt tuollaisen hankkimista, mutta nyt sitten sain tuon ostettua. Onhan minulla yksi samantapainen, mutta siinä ei ole kantta tai pilliä. Nyt sitten ostin uuden ja hintaakin oli vain 1.99€.

Oreot ovat laivalta.Vähän herkkuja piti myös ostaa laivalta. Marianneja ja oreoita molempia ostettiin kaksi laatikkoa, koska olivat tarjouksessa.Käytiin maanantaina Kaubamajalla ja sieltä oli tarkoitus löytää vähän meikkejä. Nyxiltä kaksi luomiväriä, huulipuna ja yksi silmänrajauskynä. Toinen rajauskynä on Goshin. Kaikki yhteensä maksoivat n. 15€.

Käytiin samana päivänä myös New Yorkerissa, josta löysin itselleni ihanat puhelimen kuoret.
Sieltä tuli mukaan myös yksi t-paita (4.95€). Teksti: Oh, stop it. You making me blush.Yllä näkyy Sadamarketista ostettu aivan ihana huppari (25€)

Ja alla samasta paikasta ostettu narureppu (10€). Olen etsinyt jo jonkin aikaa sellaista, jossa on vetoketju tasku ja nyt sitten löysin sellaisen. Käytiin viru keskuksessa Niken liikkeessä, mutta siellä ei ollut niitä Niken reppuja, joita erityisesti olen yrittänyt löytää. Mutta nyt on ainankin sellainen, jota ei heti tule muilla vastaan.


Siinä olikin kaikki ostokset. Ei mitään suurta tai erikoista, mutta lähdinkin sinne ottamaan vain kuvia en ostelemaan suuria asioita. :)

8 kommenttia:

 1. Hienoja ostoksia! 😊 Varsinkin tuo huppari

  VastaaPoista
 2. Anonyymi13/7/17

  Tuollaisia mukeja sais viikko pari takaperin Lidlistä neljän paketeissa ja hinta se 4,99e. Itelle lähti silloin värikkäillä kansilla olevia mukaan ja nyt toivoisin että olisin ostanut toisenkin paketin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo katoinkin niitä, mutten ehtinyt hakemaan. :D

   Poista
 3. Kivoja ostoksia! Varmasti tulevat käyttöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en kyllä mitään turhaa ostellut. :D

   Poista
 4. Mä rakastan ostospostauksia! <3 toi Rose Lemonade-pullo näyttää ihanalta! <3

  http://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, mäkin tykkään lukea ostospostauksia :D joo toi pullo on vähän erikoinen mutta näyttää hauskalle, en ole vielä avannut niin en tiedä onko yhtä hyvää kuin ulkonäkö antaa oettaa :)

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.