1.8.2017

Blogin kirjoittaminen: Miksi teen tätä?

Heippa!
Tästä aiheesta olen suunnitellut postausta jo pidemmän aikaa, mutta ikinä en ole saanut aikaiseksi aloitettua. No nyt siten löysin tämän idean vihkoni alkupuolelta ja saan aikaiseksi aloittaa tämän.

Joskus minulta tullaan kysymään miksi kirjoitan blogia ja siihen ei varmasti ole yhtä ainoaa syytä.
Ensimmäisen blogini olen luonut 2013 syksyllä ja siitä eteenpäin olen pitänyt vaikka kuinka montaa erilaista blogia, vaikka niistäkin kaikki edelliset ovat olleet pystyssä korkeintaaan viikon.

2014 syksyllä koulussa valinnaisaineena olin tietotekniikassa ja koko "kurssin" aiheena oli omat kotisivut. Siellä teimme kaksi blogia eri alustoille. Toisen kuitenkin poistin sen syksyn jälkeen ja toinen jäi. Tämä blogi on se toinen. Siitä asti olen tänne kirjoittanut. Vanhimmat postaukseni olen kuitenkin poistanut, sillä osa oli koulussa tehtyjä harjoituksia ja toiset olivat mitä olivat.

Koulusta se iso inspiraatio sitten lähti. Olen aina halunnut jakaa niin kuulumisia kuin kuviakin ja tämä on ehkä paras tapa. Usein on myös kiva saada ajatella muutakin kuin koulua ja keskittyä kokonaan johonkin muuhun. On myös kivaa, että blogin kautta oppii paljon uutta ja saa tutustua uusiin ihmisiin.

Varmsti jokainen bloggaaja tietää ne hetket, kun ei vaan jaksa. Eikä sitä aina tarvitsekkaan jaksaa. Jos teitä ihania lukijoita ei olisi en varmasti olisi näin pitkällä. Luulen, että olisin lopettanut pari vuotta sitten, jos kukaan ei olisi tätä jaksanut lukea. Kaikesta kuuluu siis iso kiitos teille kaikille! <3


Nyt on teidän vuoro! Kertokaa miksi te kirjoitatte blogia? 

4 kommenttia:

 1. Mä olen kirjoittanut blogia vuodesta 2010. Muutin ulkomaille ja ajattelin, että se on hyvä tapa jakaa kuulumisia ja tapahtumia tutuille ja perheelle. Ajattelin myös, että blogi on hyvää kirjoitustatsin ylläpitoon :) Reilu vuosi sitten aloin muokata blogia vähän "ammattimaisempaan" suuntaan ja aloin tehdä tätä paljon aktiivisemmin. Sen jälkeen saanut tosi positiivisesti huomata, miten sosiaalista bloggaaminen on. En ole tutustunut vain mukaviin yhteisöihin sosiaalisessa mediassa vaan mahtaviin tyyppeihin ihan livenäkin. Tämä on ihan paras harrastus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, oletkin pitkään pyörinyt blogimaailmassa :D Ja niin onhan tämä todella kiva harrastus.

   Poista
 2. Kiva teksti! Mäkin oon aina ollut kiinnostunut kirjoittamisesta ja omien ajatusten jakamisesta ja sen kautta bloggaaminen tuntui hyvältä vaihtoehdolta. Muullakin on aiemmin ollu juuri koulun kautta tehty blogi, mutta ne on tullut poistettua ja nyt päätin aloittaa uudestaan puhtaalta pöydältä. Oon myös vasta hiljattain löytänyt sen tyylin mitä haluan jatkossa tehdä!
  https://juuliaida.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosi kiva, että muissakin kouluissa on mahdollista päästä tutustumaan blogimaailmaan :D

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.