24.8.2017

Kesä on ohi!


Heippa!
Palataan hetkeksi alku kesään ja katsotaan mitä kirjoittelin postaukseen, johon listasin asioita joita aion/haluan tehdä kesällä. Nyt on hyvä aika katsoa mitä kaikkea on tullut tehtyä.
Käy lapissa
Heinäkuun 28. päivä lähdettiin kohti lappia ja sieltä teinkin postauksen, jonka voit lukea tästäVietä päivä ilman puhelinta
Lapin vaelluksella oli yksi (vai kaksi) päivää, jolloin ei saatu minkäänlaista yhteyttä ulkomaailmaan ja sinäpäivänä en sitten puhelintani edes avannut, koska en olisi sillä mitään tehnyt. 
Katso kaikki Harry Potter -elokuvat putkeen
Harmi, tätä maratoonia en ehtinyt pitämään. Katsoin silti kaikki elokuvat kesän aikana ja osan useampaan kertaan. Ehkä vielä joskus saan tämän tehtyä. Käy ulkomailla
Heinäkuun alussa vietettiin muutama päivä tallinnassa äidin ja mummin kanssa. Sieltä kuvia nähtävissä täälläKäy kuvaamassa jotain erilaista
Kesän aikana olen kuvannut vaikka mitä. Lapin vaellus, kaupunki kuvia tallinnasta...Kuva päivässä -haaste

Blogin puolella ei enää loppu kesästä näkynyt näitä postauksia, vaikka kuvia tuli otettua paljon. No kuvia olen silti jakanut kesän ajalta paljon ja olette niistä tykänneet, kiitos siitä. <3Vegaaninen viikko
No se ei jäänyt ihan viikkoon. Maitotuotteet jätin pois kesäkuun puolessa välissä (lihat aikaisemmin)  ja siitä lähtien olen jättänyt aina vähitellen muita eläinkunnan tuotteita. Tällä hetkellä käytän vielä juustoa enkä anna sen häiritä ehkä joskus jätän senkin pois mutta en vielä lähitulevaisuusdessa. Toki joskus on tullut syötyä joitakin maitotuotteita yms. mutta en silti rankaise siitä itseäni. 
Kesääni on silti sisältynyt myös paljon muuta kuin se mitä kaikkea olen tässä postauksessa maininnut. Olen viettänyt paljon aikaa kavereiden kanssa sekä perustanut yrityksen, kuvien ottamiseen ja muokkaamiseen on myös mennyt paljon aikaa unohtamatta blogin kirjoittamista. 
Kesäloma on nyt kuitenkin ohi ja olen palannut takaisin arkeen. Koulu ja harrastukset vievät taas ison osan ajasta, mutta en silti unohda blogiani, vaikka postauksia ei tulisikaan niin useasti. Yritän kuitenkin kirjoitella teille vähintään kerran viikossa. 

Kommentteihin saa aina kirjoitella toiveita mitä haluatte nähdä ja lukea. 

3 kommenttia:

 1. Tosi hyvin olet saanut toteutettua, mitä aioitkin ja tosi ihanan kuuloinen kesä ollut! :)

  https://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Harry Potter -maraton ois kyllä aika kiva tehä joskus! Hyvin oot kuitenki saanu asioita tehtyä kesällä :)

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oon ehtiny kyl paljonki tekemään mut aina jää jotain mitä ei tuu tehtyä. Ehkä vielä joskus :D

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.