19.8.2017

Pitkän odotuksen jälkeen...


Heippa!
Olen joskus aiemminkin maininnut blogissani, että odotan innolla päästä kertomaan yhdestä pikku jutusta teille. Nyt vihdoin on se päivä, kun julkaisen tämän asian tänne bloginkin puolelle. 

Jotkut ovat jo ehkä saattaneetkin huomata instagramissa ettei omalla käyttäjälläni (@vinutski_) olekkaan enää blogin linkkiä näkyvissä, sen sijaan siinä on linkki jonnekkin aivan muualle. 
Mutta mihin?
Mimmim.fi on oma portfolioni. Sieltä löytyy niin kuvia kuin tietojakin minusta. Jos sinulla on tiedossa tulevia juhlia, erilaisia tapahtumia tai vaikka haluat vain piristää itseäsi uudella profiilikuvalla nyt sinulla on mahdollisuus edulliseen valokuvaajaan. 

Asun Mikkelissä, joten kuvaan lähes kaiken Mikkelin alueella, mutta jos kuitenkin asut vähänkin kauempana voidaan toki järjestellä asiat niin, että matka ei ole ongelma. 

Kaikkiin tapahtumiin kannattaa aina etsiä kuvaaja ajoissa, sillä lyhyellä aikataululla voi olla vaikea enää löytää sopivaa kuvaajaa ajoissa. 

Koska teen tätä vain harrastuksen pohjalta ja takana olevia opintoja valokuvauksesta on vähän se on huomioitu myös hinnoissa. Tärkeintä on saada hyviä kuvia edullisesti niille, jotka niitä tarvitsevat. Mietin todella pitkään, mitä haluan kuvata ja miten toteutan sen. Päädyin sitten oman yrityksen perustamiseen. Toimin kuitenkin kevytyrittäjänä, eli laskutuspalvelu tekee kaikki paperi hommat puolestani, sillä aika ei minulla sellaiseen enää tulisi riittämään.

Aikaa kului paljon, nettisivujen suunnittelu, toteutus ja "muutamien" mallikuvien ottaminen sekä muokkaus ovat vieneet aikaa jo monta kuukautta. Nyt vihdoin se on teille nähtävissä. 

Mimmim.fi

4 kommenttia:

 1. Kävinkin jo kurkkaamassa nuo sun nettisivut. Tykkäsin kovasti! Mun mielestä voisit kyllä suurennella kuvia siellä ja täällä. Oikeesti ne on niin hienoja ettei haittaa ollenkaan jos ne olisivat isompia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että tykkäät. Pitää kattoo noi kuvat jos ne isommaks sais ❤

   Poista
 2. Samaa mieltä Iidan kanssa! Olisi kiva jos kuvat olisivat isompia :)

  Onnea yritykseksi kanssa, kiva kun sellaisen toteutit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Katon mitä pystyn kuville tekemään.

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.