4.9.2017

Ilotulituksia tähän aikaan vuodesta?


Heippa!
Pitkästa aikaa taas blogin puolella kirjoittelemassa. Koulussa on ollutkin kiireitä ja nyt vielä alkaa kaikki muutkin harrasukset kasautua ja vapaita hetkiä onkin enää rajallessti käytettävissä. No nyt kuitenkin olen taas pitkästä aikaa päässyt ottamaan kuvia. Yhtenä iltana satamassa oli ilotulitus, koska satamakahvila järjesti jonkun syysjuhlan vähän niin kuin kesän päätteeksi. En ollut mukana syysjuhlassa millään tavalla mutta kävin kuitenkin katsomassa ja vähän kuvaamassakin ilotulitusta, joka lopetti koko illan. 

Ilotulituksia kun pääsee niin harvoin kuvaamaan on aina oma haasteensa onnistua ja näistäkin kuvista, joita otin valitettavasti suuri osa eivät onnistuneet liian pitkän valotusajan ja oman tyhmyyteni takia. Onneksi sain kuitenkin muutaman edes jollain tavalla onnistuneen otoksen. Ja uutena vuotena on sitten uusi mahdollisuus päästä kokeilemaan. Kohta tulee jo koeviikko ja koulutehtäviä on vielä paljon tekemättä. Toivottavasti ehdin ja jaksan taas kirjoitella tännekkin jotain. :)

2 kommenttia:

  1. Tosi onnistuneita kuvia! Määkin olen pari kertaa yrittänyt kuvata ilotulitukska, mutten oo onnistunut yhtään hyvin. Se on yllättävän vaikeata. Mut hei, uusi vuosi tulee "kohta", kuten sanoit ja pääsee taas kuvailemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tää oli aika haastavaa ja aika moni kuva meni kyllä pilalle. Tässä taas huomaa kuinka paljon tarvii harjotusta ja näissä varsinkin kun kuvaa tosi harvoin niin ei pääsekkää harjoittelemaan. :)

      Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.