5.10.2017

Eniten inspiroi TOP 5!

Heippa!
Tänään listataan viisi asiaa, jotka inspiroi mua eniten valokuvauksessa. Näitä toki olisi varmasti enemmän, mutta tässä nyt mylle tärkeimmät.

1. Ensimmäisenä on ehdottomasti muut kuvaajat, bloggaajat yms. median tuottajat. Muutamia, joiden tyylistä erityisesti tykkään on Lea (kuviakinkiinnostaa), Tiia (VKTJ) ja youtuben puolelta varmasti monille tuttu Ville (Vinkare).

2. Instagram on toisena, koska siellä seuraan aika monia valokuvaajia ja paljon muitakin, joiden kuvista saa ideoita. Tykkään kokeilla erilaisia tapoja ja instagramista näkee tosi paljon ja voi oppia jotain ihan uutta.


3. Tämä on vähän jatkoa edelliselle, mutta kolmantena kohtana on pinterest. Täällä en niinkään seuraile ketään tiettyä, vaan käytän sitä yleisesti löytämään hienoja mallikuvia yms. Haluan kuitenkin, että kuvissani on jotain erilaista, enkä suoraan mene ottamaan samanlaista, minkä olen nähnyt mutta joitkut värit tai teemat, mitkä ovat kivoja on myös hauska kokeilla omassa kuvassa.

4. Neljäntenä on kirjat ja lehdet. Omistan kolme valokuvaus kirjaa ja niistä erityisesti yksi on ollut minulle suuri apu. Tykkään myös lukea erilaisia kameralehtiä ja muiden omia kokemuksia.


5. Viimeisenä voi toki mainita kaikki uudet kuvaus tarvikkeet. Uusi kamera, objektiivi tai vaikka joku pienikin asia kuten muistikortti inspiroi aina.

Tässä oli mun top 5 inspiraation lähdettä. Kertokaa te kommenteissa mitkä inspiroi teitä eniten valokuvauksessa!

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postausidea! Mua inspiroi aika samat jutut kuin suakin. Muut blogit, instagram ja jus kaikki materia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Blogit tosin ois voinut vielä laittaakkin tuohon listaan mutta niin varmaan aika monen muunkin asian :)

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.