31.10.2017

Media Arts 2017


Heippa! 
Tästä aiheesta onkin pitänyt kirjoitella mutta aina se on vaan jäänyt aloittamatta. Vihdoin kun sain mukaan kuvia aiheesta on hyvä aika tehdä tämä. '


Nyt syksyllä aloitin uuden "harrastuksen". Mikkelin valokuvakeskuksella järjestetään Media Arts -niminen kurssi. Viime keväänä koulun projektiviikolla samassa paikassa järjestettiin yksi piste ja oli siellä mukana aiheesta lisää tässä postauksessa). Sieltä sain sitten myöhemmin sähköpostia palautteesta yms. ja viestin lopussa oli linkki kurssitarjontaan. Näin siellä tämän kyseisen kurssin ja sanoin heti äidille, että haluan sinne. Ilmottauduin mukaan ja tässä sitä ollaan. Syksyn ja kevään aikana me tullaan valo- ja videokuvaamaan, editoimaan sekä kuvia, että videoita ja piirtämään. Tehdään oikeastaan kaikkea mediaan liittyen. Postauksen kuvat ovatkin yhdestä tehtävästä jonka sain. Tehtävän anto oli tehdä kuvareportaasi yhden näyttelyn avajaisista. Lopuksi kuvista valittiin 6 ja ne päätyivät sitten käsiteltäväksi. Ohjelmana tietysti photoshop. Kun käsittely oli valmis ne vietiin vielä taittoohjelmaan ja tulostettiin isolle kankaalle. 


Teemme myös oman näyttelymme yhteen valokuvakeskuksen näyttelytiloista. Sen teemana on fantasia ja siihen liittyykin monet meidän työt joita teemme. Esimerkiksi viimeisin asia jota olemme työstäneet on lyhytelokuva. Koska meitä on siellä viisi jaoimme työt kaikille tasaisesti. Yhden kerran käytimme siis tämän kuvaamiseen, kaksi kuvasi kaksi näytteli ja yksi oli sairaana kotona. Editointi jaettiin kahdelle ryhmälle (2+3). Siihen menikin paljon aikaa. Saimme kuitenkin kaksi samoista materiaaleista eri tavoilla leikattua elokuvaa. Ensi kerralla näemme vasta toistemme tekemät.

Olemme myös piirtäneet jo kuvia tulevaan näyttelyymme ja niiden työstämistä jatkammekin seuraavaksi. 


Tähän mennessä siellä on ollut todella kivaa ja uskon, että niin tulee olemaan myös jatkossakin. 
Mitä tykkäätte kuvista? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.