29.11.2017

Blogi suosituksia!

Heippa!
Parin viikon ajan saittte linkkailla blogejanne ja valitsin niistä minua eniten kiinnostavimmat ja nyt esittelen ne teille. 

Valinta oli vaikea sillä kaikista blogeista löytyi niin paljon positiivista sanottavaa. Kiitos vielä kaikille jotka linkkasitte oman bloginne :) Blogin banneria klikkaamalla pääset vierailemaan blogissa. 

Elämääni kuvinaTähän ensimmäiseen blogiin olen törmännytkin aikaisemmin ja nyt ihmettelin, että miksi en ole liittynyt lukijaksi. Blogin 17 vuotias kirjoittaja Jasmin sisällyttää blogiinsa paljon upeita kuvia. Postauksi tulee niin aiheesta kuin aiheesta. Lifestyle tyylinen blogi on siis nähtävissä mutta valokuvausta ei saa unohtaa. 

Tykkään erityisesti siitä, että postaukset ovat sopivan lyhyitä ja selkeitä. Jokaisesta postaukisesta myös näkee, kuinka Jasmin on nähnyt siihen vaivaa. 

Ulkoasusta vielä sen verran, että pidän sen yksinkertaisuudesta ja värimaailmasta mutta se kaipaa jotain pientä. En tiedä mikä on jotain pientä mutta sen Jasmin voi itse päättää mikä se on. <3 


Little talksBlogia kirjoittaa 22-vuotias Nea. Aika tuore lifestyle blogi sisältää vaikka ja mitä. Kosmetiikka on ainankin selkeästi nähtävissä jo julkaistuista postauksista, mutta löytyyhän sieltä paljon muutakin.

Ensimmäisenä, kun blogin avasin ulkoasu oli tietysti nähtävissä, vaalea ja simppeli mutta edelleen jäin kaipaamaan jotain pientä. Tykkään myös blogin bannerista. Asia, joka jäi minua ehkä vähän häiritsemään oli blogin leveys, sillä kun katson sitä pieneltä tietokoneen ruudulta se on vähän ahdas mutta antaa olla. Kaikki tälläiset ovat tietysti mielipide asioita ja jokainen päättä itse mistä tykkää.

Blogissa tykkäsin myös siitä, että postauksista löytyy tekstiä, muttei kuitenkaan liikaa. Kuvat ovat myös isoja ja se on aina plussaa.

Nean blogi on vähän samanlainen, millaisia on jo useita muttei se haittaa yhtään.


Ellanakuvat 


Viimeisenä mutta ei todellakaan vähäisimpänä Ellan blogi. Eikä mikään ihme, että tämäkin on valokuvausblogi. Ellan (17v.) blogi sisältää pelkkää valokuvausta ja se on minusta hyvä asia. Joskus (siis lähes aina), kun etsin inspiraatiota kuvaamiseen eksyn selailemaan valokuvausta harrastavien blogeihin ja pidänkin erityisesti sellaisista, joissa ei ole mitään muuta.

Ulkoasu on selkeästi kirjoittajansa näköinen ja kuviin on nähty vaivaa. Nyt taas huomaan, kun katson blogia pienen tietokoneeni ruudulta, teksti näyttää todella pienelle ja sitä on vähän haastava lukea. No siihen taas voin vain itse vaikuttaa.


Mitä tykkäsitte? Saitteko tästä ehkä uutta luettavaa?

6 kommenttia:

 1. Kiitos tosi paljon! Ja pitää muuttaa tuota mun kirjainkokoa :D Hyvä että siitä sanoit!
  Kiitos ja näitä on aina kiva katsoa näitä blogi suosituksia kun saa omallekkin lukulistalle uusia blogeja :)


  https://ellanakuvat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Sulla on kyllä tosi ihania kuvia aina <3 Kiva, että löysit itsellesikin jotain uutta.

   Poista
 2. Voi vitsi miten yllättynyt ja iloinen olin, että blogini päätyi tänne ♥
  Super iso kiitos siitä miten kirjoitit blogistani♥

  Haluan vielä kiittää sua ja toivottaa sulle hyvää joulun odotusta & sulla on myös ihana blogi♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Jokainen blogi jonka tähän valitsin on kyllä kaikki todella hyviä ja sellaisia, joita mä ainanakin yritän seurailla niin paljon kun vaan ehdin.
   Kiitos sulle ja samoin hyvää joulun odotusta :)

   Poista
 3. Kiva postaus! Mukavan lyhyesti ja ytimekkäästi oot kertonut näistä blogeista! Oikein kivoilta vaikuttavia blogeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo mun tarkoitus olikin kertoa suht lyhyesti, jotts jokainen joka kiinnostuu voisi sitten mennä lukemaan lisää itse blogista ja sitä kautta tutustua niihin paremmin 🙂

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.