10.11.2017

LINKKAA BLOGISI!!!

Heippa!
Väähän aikaa sitten tyhjentelin lukulistaani niistä blogeista, jotka ovat lopettaneet tai joita en ole lukenut pitkään aikaan. Lopulta huomasin, että ei minulla enää jäänytkään niin montaa blogia joita oikeasti seuraan.

Siksi tarvitsenkin teidän apuanne!
Kahden viikon ajan voitte linkata bloginne tämän postauksen kommentteihin pienen esittelyn kera. Ainoa kriteeri on, että olet myös blogini lukija! Myöhemmin sitten valitsen niistä muutaman minua eniten kiinnostavan ja teen niistä postauksen, jossa esittelen ne. Kerrothan kommentissasi saanko käyttää blogisi banneria/kuvia, jos sen satun valitsemaan :)

Asioita, joita voit esimerkiksi kertoa itsestäsi/blogistasi:
-Oma nimi ja ikä
-Blogisi aihe
-Oletko aktiivinen bloggaaja
-Kumpi on sinulle tärkeämpi blogissa kuvat vai teksti (kumpia on omassasi enemmän)
-Blogisi osoite
-Muuta mitä itse halluat?

13 kommenttia:

 1. Olen Iida, 14 vuotta. Mun blogi on valokuvausblogi ja mä (valitettavasti) sanoisin, että oon vähän epäaktiivinen bloggaaja. Postailen noin kahdesti kolmessa viikossa, joskus kerran viikossa, riippuu siitä miten ehdin. Mulle tärkeämpää blogissa on kuvat ja niitä löytyykin mun blogista paljon.

  valokuvakirja.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Täällä nimimerkin takaa maailmaa ihmettelee 15-vuotias tyttönen, joka rakastaa maalaamista, teatteria ja runojen kirjoittamista yli kaiken. Postauksia yritän ainakin kerran viikossa yhden tehdä, joskus enemmän tai vähemmän.

  https://musteellajahopeallakirjoitettu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. 20 -vuotias Vantaalainen hiusalan opiskelija, joka kantaa nimeä Paula. Ensimmäisestä lauseesta tajusi varmaankin että kauneus on yksi aihe blogissani kuten on myös muoti sekä lifestyle. Blogissani kuvat ja tekstit ovat yhtä tärkeitä. Yritän pitää tasapainon niiden välillä, mutta välillä kuvia tulee enemmän kuin tekstiä sekä sama toisin päin. Pidän yllä myös youtube kanavaa, joten vähän väliä blogin puolelle saattaa ilmaantua videoitakin.

  https://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. 14 vuotiaan Lappeenrantalaisen tytön Ainon kirjoittama blogi, jossa kerron ratsastusharrastuksestani sekä joskus myös perheeni koirasta Lorusta. Postauksia on nykyään tullut aika paljon erilaisia ja vähemmän harvakseen mitä aijemmin, mutta jokatapauksessa niitä tulee useampia kuukaudessa. Tosin joulukuussa blogissani starttaa joulukalenteri, joka meinaa suurta määrää postauksia joulukuun aikana!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Nimeni on Ella ja ikäni on 17, käyn lukion toista luokkaa.
  Olen valokuvaaja, joten blogini on lähinnä valokuvia ja yleensä kerron miten tai milloin olen kuvannut postauksen kuvat. Postaan usein kerran viikossa ja joskus voi postaus tulla jopa 2 kertaa viikossa. Ehdottomasti tärkeintä on kuvat, sillä ilman kuvia valokuvaus blogi ei olisi mitään :D
  Blogiini saa laittaa paljon toiveita ja palautetta! :) Myös kysymykset ovat erittäin tervettulleita ! :)


  ellanakuvat.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Heissan! Eli olen Pauliina, mutta mua kutsutaan yleensä pauskiksi. Olen 20-vuotias ja opiskelen ammattikorkea koulussa. Harrastan valokuvausta ja tykkään muutenkin käsitellä kameraani niin valokuvauksessa, kuin videoiden tekemisessä. Teen siis lifestyle tyylistä blogia joka on todella valokuva ja video painotteinen. Lifestyle tulee todella paljon esille videoideni kautta. Olen aktiivinen blogini puolella. Tietenkin tekemistäni verottaa koulu, mutta tavotteeni on postata mahdollisimman usein kun mahdollista. Minun blogissa saa todella paljon valtaa kuvat ja videot. Mutta kyllä siel joskus jotakin tekstiäkin on :) Kuvailen yleisesti Nikon D5300 Kameralla. Omistan siihen 18-55mm ja 55-300 mm objektiivit. Jään lukemaan tässä samalla sun blogia

  http://believemydestiny.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. 22- vuotiaan tytön Lifestyle- tyylinen blogi, jossa yhdistyvät suuret intohimoni: muoti, kauneus ja valokuvaus.

  http://www.hennam.fi

  :-)

  VastaaPoista
 8. Oon Nea, 22-vuotias AMK-opiskelija. Rakastan valokuvausta, kaikenlaisia tapahtumia ja sisustamista! Mun blogi on todella uusi, joten helppo lähtä alusta asti mukaan seurailemaan. Pyrin päivittelemään tasaisin väliajoin asiaa :-)

  https://byneas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Täältä löytyy 20-vuotias turkulaisneiti, Juulia. Kirjottelen blogia, jota pääasiassa kuvailisin lifestyleblogiksi, jossa on "pientä" painotusta muotia ja kauneutta kohtaan. Uusia postauksia pyrin nykyään julkaisemaan ainakin kaksi viikossa. Kuvien ja tekstin määrä vaihtelee postauksesta riippuen, mutta tärkeämmäksi näen ehkä kuitenkin kuvat kun itsellä on niin nirso visuaalinen silmä. Teen myös videoita välillä, tosin niiden suhteen olen kuitenkin vielä aika amatööri, mutta jostain sitä pitää aloittaa! Seuraan sun blogia bloggerin kautta. Ja kuvia saa käyttää jos satun esittelypostaukseen pääsemään mukaan. (:

  https://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. 21-vuotias, Kuopiossa asuva ja opiskeleva bloggaaja. Tuuli K Maria on lifestyle painotteinen höystettynä muoodilla, sisustuksella ja urheilulla. Kohta myös pienellä koiranpennulla, joka kotiutuu joulukuun 12. pv.
  Toivottavasti tykkäät :)

  ♥: https://tuulipuikkonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. -Jasmin & 17, täytän joulupäivänä 18.
  -Elämääni kuvina on valokuvaus blogi tekstien kera. (ripaus lifestyleä)
  -Näin joulun aikana nyt super aktiivinen mutta muuten ihan sopiva.
  Kuvat ovat minun blogissani tärkeitä, tekstiäkin löytyy kyllä.

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  Tervetuloa lukemaan!

  VastaaPoista
 12. Heips! Olen Jenni, 25-vuotias nuori nainen Etelä-Pohjanmaalta. Kirjoittelen lifestyleblogia ja pääpaino siinä on lifestylen lisäksi sisustuksessa ja muodissa. Näiden lisäksi löytyy esimerkiksi kirppislöytöjä reseptejä ja syvällisempiäkin postauksia. Yritän postata 1-2 kertaa viikossa, mutta se ei aina toteudu kiireisestä lapsiperhearjesta johtuen. Tykkään kuvista ja tekstistä molemmista joten niitä tasapainossa. Kuvia varmaan on enemmän, mutta välillä teen tekstipainotteisempiakin postauksia jos on oikeasti asiaa. :)

  http://jennislullaby.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 13. Moikka! Oon Nea, 22v. opiskelija Kouvolasta. Rakastan kosmetiikkaa, sisustamista, erilaisia tapahtumia ja valokuvaamista. Kirjoittelen blogiin kaikista edellä mainitusta sekä henkilökohtaisesta elämästäni.

  ♥: http://byneas.blogspot.com

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.