24.12.2017

Mun työpiste!

Hyvää joulua kaikille!
Tämän postauksen toteuttamista olen odottanut pitkään. Pääsen vihdoin esittelemään mun oman työpisteen teille. Sain vihdoin oman pöytäkoneen ja siihen paremman kuvanmuokkaus ohjelman.


Tämä tieto kone on oikestaan yksi mun joululahjoista ja tulee olemaan todella tarpeellinen.
Alla olevassa kuvassa näkyykin mun kuulokkeet. Sain viime vuonna joululahjaksi bluetooth kuulokkeet mutta minä taitavana onnistuin hajottamaan ne joku kuukausi sitten. Nämä sonyn kuulokkeet ovat kuitenkin ihan hyvät.Tietokone on acerin (ei mitään sen tarkempaa tietoa :D) ja käyttöjärjestelmänä siinä tietysti windows 10. Näyttö on LG:n joku vanhempi (ostettu käytettynä) ja näppäimistö sekä hiiri onkin meidän vanhoja. Yleensä kun tässä istuskelen saan Misun seurakseni nukkumaan joko pöydän kulmalle tai sitten syliin. <3Tälläinen on mun kone. Mutta sitten päästäänkin sen sisään. Ostin nimittäin uuden kuvanmuokkausohjelman: Lightroom 6.

Oikestaan koko kesän ja syksyn mietin mikä olisi hyvä ja vaihtoehtoja olikin useampi mutta lopulta päädyin lightroomiin, koska se oli edullinen ja sopivin siihen tarkoitukseen mihin mä sitä tulen käyttämään.

Yllätyin kuinka helppo käyttöinen se on alun jälkeen. Pieniä asioita siitä kyllä puuttuu mitäolisi voinut olla, mutta toisaalta voi olla etten vain ole löytänyt vielä kaikkia sen hienouksia.


Pöydältäni löytyy tietty myös läppärini, jonka esittelin aikaisemmin tässä postauksessa. Ja blogivihkoni sekä pari kynää ja muistilappuja. Todennäköistä on myös, että kamerani on tuossa pinon päällimäisenä. 

Tämmän pöydän ääressä tulen viettämään paljon aikaa, eikä sitä aina edes ajatella, kuinka paljon valokuvaajat istuvat koneen ääressä muokkaamassa kuviaan. 

Vielä kerran hyvää joulua kaikille! Kertokaa kommenteissa kiinnostaisiko nähdä joululahjojen esittelyä vai onko jotain muuta mitä haluaisitte lukea? :)

Ps. Muistattehan, että arvontaan voi osallistua vielä viikon ajan :)

2 kommenttia:

  1. Hyvää joulua sulle!♥

    https://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.