3.12.2017

Värifilmin joulu: DIY kortit!

Heippa!
Joulukuu on nyt sitten virallisesti alkanut. Joka sunnuntain postaus liittyy aina jotenkin valokuvaukseen tai kameroihin. Nyt kuitenkin ajattelin näyttää teille miten mun joulukortit syntyi. Inspiraation lähteenä oli tietenkin kamera.


Ideana oli siis tehdä jouluaiheinen kortti, jonka pohjana toimisi kameran "muoto". Tähän ensimmäiseen leikkasin toisesta pahvista keskiosan ja piirsin sitten loput koristeet tusseilla.Kaikki loput tein kuitenkin ihan pelkillä tusseilla ja joihinkin valkoisiin kohtiin käytin myös geelikynää. Valkoinen tussi oli kuitenkin enemmän käytössä.
Omasta mielestä näistä tuli vähän erilaisempia, mitä olen aikaisempina vuosina tehnyt ja minusta ainankin on ihan kiva idea. Nyt ainankin vastaanottajan on helppo arvata keneltä kortti on :D


Tässä näkyy vielä kaikki, jotka tein. Eniten tykkään itse tuosta mikä näkyy vasemmalla ylhäällä. Nykyään ei enää niin hirveästi lähetellä joulukortteja, mutta on se jotenkin kivempaa saada ihan oikea kortti eikä pelkkää tekstiviestiä. Kertokaa kommenteissa mikä on teidän lemppari ja aiotteko te lähettää etanapostia nyt jouluna! 

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kortteja ja oikein kiva postaus! Nuo kortit on tehty kyllä todella kivasti, hyvällä idealla. Erityisesti pidän tuosta ensimmäisestä kortista, jossa on mustaa, punaista ja valkoista.

    elaimetsydammessa.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.