6.12.2017

Värifilmin joulu: Sisustus elementtejä!

Heippa!

Joulua varten pitää toki vähän sisustaa huonetta eri tavalla. Olette kuitenkin nähneet mun huoneen niin useasti ettei sen kokonaisuutta ole mitään järkeä enää näyttää. Siksi pääsettekin näkemään yksityiskohtia mitä täältä löytyy.
Valokuvia läytyy mun huoneen seiniltä vaikka kuinka paljon. Ne on kivan näköisiä ja tuo vähän väriä tänne sekä tekee tästä huoneesta enemmän mun näköisen. 

Joulu ei täällä ehkä niin hirveästi näy, mutta valoja löytyy kuitenkin kahdet erilaiset. Alla näkyvässä kuvassa on valot, jotka ovat olleet ikkunassani siitä asti kun ne sain (eli reilut vuoden). Ja ei ne kovin jouluiset ole mutta tulee kiva fiilis, kun pistä pelkästään nuo päälle ja sammuttaa kaiken muun. 

Myös yöpöydältäni löytyy yhdet jouluvalot. En keksinyt niille muuta paikkaa (ja koska osa lampuista oli sammunut) laitoin ne purkkiin. Siinä vieressä on myös ikeasta ostettu tekokasvi ja mummin lapista tuoma kynttilä lyhty. 
Seinältä löytyy kaksi hyllyä, joista toisen päällä on kirjoja tuomassa lisää väriä ja koristeena myös tuollainen teksti ja kaksi kameraa, joista kumpikaan ei toimi. Toiselle hyllylle en vielä ole saanut mitään järkevää ja siellä onkin vain muutama tavara turvassa kissoilta. Sain juuri postissa tilaamani uuden tyynyliinan ja se pääsikin heti käyttöön.
Lähempänä joulua otan käyttöön vielä toisen torkkupeiton, joka on enemmän jouluinen.Kuvista huomaakin, että huoneeni pää värit ovat valkoinen ja harmaa. Väriä tuovat kuvat ja koristeet sekä valoa jouluvalot. Kynttilöitä haluaisin polttaa enemmänkin, mutta kissojen takia on mietittävä mikä on turvallisinta. 


Onko teidän huoneet täynnä joulua vai riittääkö vain muutamat valot?
Niin ja toki hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

2 kommenttia:

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.