17.12.2017

Viime hetken lahjavinkit valokuvaajalle!

Heippa!
Jouluun on aikaa enää viikko ja musta ainankin tuntuu, että lahjoja pitäisi hankkia vielä jollekkin. No, jos en enää keksi enempää annettavaa omalle lähipiirille, voin ainankin yrittää auttaa teitä. Haluaisin jakaa muutamia helppoja, edullisia ja hyviä lahjavinkkejä valokuvaajalle tai miksei näitä voisi soveltaa myös muiden lahjoihin.

Kuvalahjat: Kaikki kuvista teetetyt kirjat, albumit, mukit ja muut on aina hyvä idea melkein kelle tahansa. Teetin kerran yhdelle kaverilleni kangaskassin sen oman lemmikin kuvista, joita olin ottanut. Kaikki tuollaiset erityiset lahjat ovat ihania ja esim. kangaskassit ja mukit tulee varmasti käyttöön.

Lahjakortti: Valokuvaajalle lahjakortti valokuvausliikkeeseen on varmasti mieluisa ja tulee tarpeeseen.

Muistitukku / Muistikortti: Lisä muistia kameraan tai kuvien säilytykseen. Osa voi olla kalliimpia, mutta sellaisia "tavallisia" löytyy vielä suht edullisesti.

Kaulahihna: Tälläinen on tosi kiva erikoinen yllätys ja näihin ei tarvitse edes tietää tarkkaa kameran mallia. Tottakai näidenkin hinnat vaihtelee mutta 10-20e voi saada todella upean.Koru: Käytiin äidin kanssa koruliikkeessä etsimässä mulle yhtä joululahjaa ja samalla näin tarjouskorissa kkameran muotoisen riipuksen. En tiedä muista mutta kyllä kaikki korut on tosi kivoja lahjoja ja jos kyseessä on kameraa esittävä koru niin mitä voisi enempää toivoa.

Diy: Olette varmasti kuulleet monien kertovan siitä, kuinka voi tehdä itse sellaisia pieniä lappusia missä lupautuu vaikka auttamaan kotitöissä tai vie toisen syömään, niin miksei voisi samaa ideaa vähän muuttaa enemmän valokuvaajalle sopivammaksi. Voit vaikka lupautua malliksi kuviin tai muuten vain auttamaan, jossain kuvaus jutuissa. Mä ainankin olen huomannut, että pari apukättä ei olisi koskaan liikaa. Mikset voisi myös viedä kaveriasi käymään jossain kuvauksellisessa paikassa.

Rekvisiittaa: Kannattaa ihan kierrellä kirppareita ja kauppoja ja etsiä kaikkia söpöjä pikku koriste esineitä tai muita tavaroita. Niistä saa todella kivaa rekvisiittaa kuviin. Ja aina kannattaa vähän kysellä siltä kuvaajalta, mitä se tykkää eniten kuvata. Jos vastaus on eläimiä niin silloin kaikki eläin aiheinen on kivaa. Myös kaikki koristevalot ja taustakankaat ja pahvit ovat hyviä ideoita.


Onko teillä vielä jotain vinkkejä? 

Ps. Arvontaan voi vielä osallistua :)

6 kommenttia:

 1. Todella hyviä vinkkejä!:)

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D toivottavasti oli apua.

   Poista
 2. Tuo rekvisiittahan on tosi hyvä idea! Mä tykkään kierrellä kirpputoreja silloin tällöin, mutten oo edes ajatellut rekvisiittaa. Nyt osaan katella niitäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa, mäkin tajusin ton vasta yhtenä päivänä et kirppareilta voi löytää ohan ihmeellisiä asioita mitkä näyttää kivoilta kuvissa :)

   Poista
 3. Todella hyviä vinkkejä! Itseäni kiinnostaisi lukea tällaista postausta, mutta vain joululahjaideoita bloggaajalle. hyvä postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä voikin olla ehkä vähän vaikeami keksiä, tai mä en ainankaan osaisi keksiä monia edullisia vinkkejä :) Ideana kyllä todella hyvä mutta jätän sellaiselle kuka keksii.

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.