30.12.2017

Vuosi 2017 kuvina!

Heippa!
Tämä onkin vuoden viimeinen postaus, mutta seuraava on tulossa kuitenkin pian. Haluan palata hetkeksi vielä tähän vuoteen ja koota yhteensä 12 kuvaa, jokaisesta kuusta siis yhden.

Niin ja huomasitte varmaan, että ulkoasu on vähän muuttunut. Koska uusi vuosi on tulossa niin päätin sitten muuttaa ulkoasunkin nyt, kun oli vielä aikaa. :) Mitä tykkäätte?Vaikka Osku tulikin meille jo viime vuoden puolella näitä pieniä pentu kuvia on otettu vielä pitkään senkin jälkeen.

Maaliskuussa sain uuden kameran ja sillä olen ottanut todella paljon kuvia.

Niin ne kissat vaan kasvaa todella nopeasti. Tässä kuvassa Osku on jo iso kisu. <3

Heinäkuussa olin lapissa vaeltamassa. Siellä oli todella kivaa enkä saanut kaikkea edes tallennettua kuviksi. Heinäkuussa kävin myös tallinnassa ja asuntomessuilla.Ison osan kesästä mä suunnittelin omaa yritystä, vaikka se on perustettu heinäkuussa niin se on kuitenkin julkistettu vasta elokuussa. Tälläkin hetkellä on suunnitteilla muutama isompaa ja pienempää kuvaus juttua.

Syyskuu meni todella nopeasti, enkä tänne blogiinkaan kirjoitellut kuin yhden postauksen. En muutenkaan syyskuussa paljoa kuvannut, mutta pääsin kuvaamaan kuitenkin jotain vähän erikoisempaa nimittäin ilotulituksia. Lokakuussa me käytiin ikeassa ja tämä kuva on otettu bussin ikkunasta matkalla sinne. 

Marraskuussa yhtenä iltana kävin kuvaamassa liikkuvia autoja ja tämän idean sain, kun yksi kuva heilahti. Ajattelin sitten kokeilla mitä tapahtuu, kun kameraa heiluttaa tarkoituksella. Joulukuu meni myös todella nopeasti ja blogissakin on ollut postauksia vaikka mistä. Tämä kuva on otettu jouluaattona, kun me oltiin oskun kanssa vähän ulkoilemassa. 

Tää vuosi meni todella nopeasti. Mulla on ollut aika paljon tekemistä ja tosi kivaa koko vuosi. Tehdään kuitenkin ensi vuodesta vielä parempi! Se ois sitten vuoden viimeinen postaus siinä. Oikeinb  hyvää uutta vuotta kaikille!
Mikä on ollut parasta teidän vuodessa? 

14 kommenttia:

 1. Tosi ihana postaus :3 ja upeita kuvia. Toi joulukuun on kyl aivan ihana!
  Tää vuos meni kyllä tosi nopeesti, mut nii se melkeeen aina tuntuu siltä ku vuosi lähenee loppuaan :D Oma yks paras asia tässä vuodessa oli kyl se ku serkku meni naimisiin, pääsin heidän häihin ja samalla näkemään todella sekavaa sukuani.

  https://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Häät on kyllä todella ihana juhla ja uskon, että sulla on ollut tosi kivaa siellä :)

   Poista
 2. Lisää tämmöisiä postauksia! Aivan ihania kuvia ♥

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Pitääkin alkaa suunnittelemaan jo seuraavaaa :D

   Poista
 3. Ihana tää uus ulkoasu!! Varsinkin banneri on super nätti :)

  VastaaPoista
 4. Ihan sika kuva postaus ja ihana ulkoasu! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että tykkäät <3

   Poista
 5. Voi ihania kuvia oot saanu otettua ja uusi ulkoasu on kiva.

  http://unelmaani.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Tykkään sun blogin ulkoasusta! Tuo vaaleanpunainen väri toimii aina.

  Ja oot kyllä oikeessa siitä, että tää vuosi meni kamalan nopeeta. Tuntuu että kuukausi sitten harmittelin tuomarointikauden loppua ja pari kuukautta sitten oli kevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät :)
   Ei sitä kyllä ikinä käsitä miten aika vaan menee eteenpäin.

   Poista
 7. Todella kivoja kuvia oot saanu otettua! Ja tämä nykyinen vaaleanpunaisen värinen ulkoasu on ihan super kiva!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.