13.1.2018

20 Postaus Ideaa Vuodelle 2018Heippa!
Tiedän, että blogiani lukee moni muu bloggaaja, joka on varmasti myös jollain tasolla kiinnostunut valokuvauksesta ja juuri siksi olen nyt jakamassa 20 postaus ideaa tälle vuodelle. Vaikka vuosi on vasta alkanut ja ideoita (luultavasti) läytyy jokaiselta paljon, näistä voi silti olla apua. Tiivistin aihetta ja jaoin sen kahteen osaan: Ideoita blogi aiheista ja ideoita valokuvaus aiheista. Aikaisemminkin olen listaillut postausideoita tässä postauksessa, mutta tässä vähän lisää.
Kuvat on otettu keskiviikkona, kun tulin kotiin Media arts -kurssilta


Aloitetaan bloggaus aiheilla.


1. Miksi bloggaat?

2. Miten aloittaa blogi?

3. Suosikki blogisi

4. Älä tee näitä virheitä! Tätä on vähän pakko tarkentaa. Jokainen meistä on tehnyt jonkin laisia virheitä omalla blogi urallaan ja oppinut niistä. Auttamalla muita he voivat välttää samat virheet.

5. Mistä blogisi nimi tulee?

6. Miten saada lisää lukjoita? Vaikka tiedän, ettei lukijoiden määrällä ole väliä mutta silti monia kiinnostaa tämä. En tiedä miksi. Reilut vuosi sitten kirjoitinkin postauksen "Liikaa lukuja". Voit käydä lukemassa sen tästä.

7. Mitä blogin kirjoittaminen sinulle merkitsee?

8. Mitä olet oppinut bloggaajana?

9. Vaikeinta bloggaamisessa?

10. Vinkit koulun/työn ja bloggaamisen yhdistämiseen

11. Faktoja/outoja asioita sinusta bloggaajana


Sitten niitä valokuvaukseen liittyviä.

12. Lempi kuvasi, jotka olet ottanut

13. Testissä esim. uusi kamera tai siihen joku tarvike. Voit myös testata erilaisia kuvaus vinkkejä.

14. Miten muokkaat kuvasi?

15. Tarina kuvien takaa. Missä otit kuvan ja miksi?

16. Mitä kuvaa mieluiten ja miksi? Onko sinulla jokin erityinen tyyli ottaa kuvia ja muokata niitä?

17. Kuvaa jotain mitä et normaalisti kuvaisi

18. Listaa paikkoja, joissa haluaisit käydä kuvaamassa

19. Erilaiset kuvaus vinkit. Tämä nyt on vaan mainittava ja uskon että lukijoita aina kiinostaa miten kuvata jotakin.

20. Löydöt kuvaus rekvisiittaa varten. Kiertämällä kirppareita tai kauppoja voi löytää ihan mitä tahansa, mitä voi käyttää kuvissa rekvisiittana ja niistä on kiva tehdä postaus. (Omani tulossa lähiaikoina) 


Sellaisia ideoita tuli mulla mieleen.
Jos sulla on joku idea, mitä en vielä maininnut, voit kertoa sen kommenteissa! Vai onko jotain mitä haluaisit nähdä tässä blogissa?

10 kommenttia:

 1. Hyvä postaus!

  Itseä ehkä harmittaa että melkein kaikissa blogeissa on juuri noita postauksia ja minusta se tuntuu " että matkisin toiselta" vaikka haluan vain kirjoittaa samasta asiasta oman näkökulman.. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo on kyllä toisaalta totta mutta oman näkökulman kertominen tekee postauksesta ainankin erilaisen. :)

   Poista
 2. Tässähän oli huippuideoita! Pitääkin alkaa suunnittelemaan niitä postauksia mitä olisi tulossa tulevaisuudessa, ja tästähän mä saan useamman postauksen. Kiitosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että oli apua :D

   Poista
 3. Tää oli hyvä postaus! Pitääkin pistää muistiin muutama idea! :-)

  VastaaPoista
 4. Tässä oli paljon hyviä postausideoita! Suosikkiblogeja voisinkin jakaa, sillä on ihanaa suositella muiden blogeja toisille, sillä se ei oo itseltä pois :') Blogimaailmaan toivoisin vielä enemmän sitä yhteisöllisyyttä bloggaajien välille, vaikka sitä tietenkin on jo todella paljon <3 Toi yhteisöllisyys ja verkostoituminen vaan on mun mielestä yksi bloggaamisen parhaista puolista! Haha lähtipäs tää mun kommentti vähän sivuraiteille :D Tykkään sun blogin ulkoasusta♥

  http://anskisss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tota yhteisöllisyyttä kyllä kaivattaisiin myös blogimaailmaan. Pitää varmaan alkaa kehittelemään jotakin :D

   Poista
 5. Todella kivoja ideoita kerrassaan! Tuo erilaisten kuvausvinkkien testaaminen kuulostaisi kyllä mielenkiintoiselta ja sellaisen postauksen lukeminen voisi kyllä hyvin kiinnostavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tavoitteni olikin juuri listata tuollaisia, mitä olisi kiva lukea.

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.