18.1.2018

Mun Bullet journal + 10 Ideaa otsikoihinHeippa!
Olette varmaan kuulleet joskus sanan Bullet journal eli lyhyemmin bujo. Olen toteuttanut omaani viime syksystä asti ja nyt tälle vuodelle olen uudistanut sen lähes kokonaan.


Haluan pitää tämän hyvin yksinkertaisena ja ainankin tällä hetkellä en koe tarvetta kokonaisille viikko aukeamille. Koko kuukausi vie siis vain kaksi aukeamaa. Toisessa kuukausi näkymä ja toinenn aukeama on sitten blogia ja muuta suunnitelua varten.

Blogi jutuille mulla on käytössä ihan oma vihko, mutta tähän listaan aina mikä postaus tulee mikäkin päivä ja missä se on jaettu. Lisäksi siinä on pieni ruutu, johon listaan kaikki tärkeimmät asiat mitä pitää muistaa ja voin myös merkata, kun esim. kuvat on otettu.Viimeisellä sivulla on vielä to do -lista ja sen alla vielä tärkeitä sähköposteja ja muita varten oma otsikko. Sivun alareunasta löytyy myös teemaan sopiva kuva. Tammikuussa se on lumiukko.


Olen tämän vihkon viimeiselle sivulle suunnitellut muutamia otsikko ideoita. En usko, että käytän näitä juuri siinä järjestyksessä tai sillä tavalla, nämähän ovat pelkkiä ideoita. :D 


Tälläistä tänään. Onko sinulla omaa bujoa? 

4 kommenttia:

 1. Multa löytyy kans! Kivasti toteutettu postaus :)

  VastaaPoista
 2. En nyt omaani ihan bujoksi sanoisi, mutta vihkosestani löytyy samoja piirteitä, mitä bujoissa on. Ja lisäksi tämä minun "bujoni" on vain blogihommille. Tämä postaus oli kuitenkin oikein kiva, tykkäsin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät ❤ Blogia varten onkin hyvä olla oma vihko tai bujo tai mikä nyt onkaan. Ainankin mä oo huomannut, etten pärjäisi ilman.

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.