27.1.2018

Pitkään suunniteltu, vihdoin valmis!Heippa!
Olen pitkään suunnitellut avaavan fb sivun yritystäni varten. Aina sen tekeminen on kuitenkin jäänyt ja jäänyt. Nyt vihdoin sain sen tehtyä. Voit käydä kurkkaamassa sen tästä.

Jaan sivulle kuvia ja muuta materiaalia niin tapahtumista kuin itse kameran takaa. Erityisesti fb sivu on hyvä niile kuville, jotka eivät ole päätyneet blogiini tai portfoliooni. Käytän sivua myös mainostamiseen ja ilmoittelen siellä myös tulevista tapahtumista yms. Esimerkiksi blogissa on turhaa julkaista lyhyttä ns. infopostausta (jota tämä ei tietenkään ole :D) niin voin sen helposti jultaista tuolla fb sivulla.
Vaikka se ei koske niin suuresti blogiani, saatan jakaa siellä uusia postauksia yms.

Myös instagram nimimerkkini on vaihtunut. @Vinutski_ on ollut käytössä jo aivan liian pitkään eikä se kerro minusta oikein mitään. Siksi se onkin nykyään @vkmimmim menkäähän seurailemaan.
Blogiani voit seurata tutulla käyttäjänimellä @varifilmi_blogi

Varmaan myös huomasitte, että blogini osoite on muuttunut. Koska portfolioni siirtyi toiseen alustaan siirsin sen osoitteen tälle blogille, jotta osoite ei jäisi käyttämättä.
Blogini on siis mimmim.fi ja portfolioni löytyy osoitteesta mimmim.webnode.fi

Kommentteihin voitte vapaasti linkkailla omia instagram käyttäjiä niin menen seurailemaan. Jos sinulta löytyy myös fb sivu niin käyn mielelläni tykkäämässä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.