5.1.2018

Sinistä, punaista ja ruskeaa! || My day 2.1.Heippa! 
Tiistaina mulla olikin aika kiireinen päivä ja tänään pääsette vähän näkemään mitä se piti sisällään. 
Aamu alkoi 6.50, kun herätyskelloni soi. Ja normaaliin tapaani torkutin hetken, kunnes olikin jo pakko nousta. 


Olen tosi huono syömään aamupalaa ja tänäkin aamuna se oli mukillinen teetä, joulutorttu ja pipari. 
Siinä samalla myös päätin vaatteet ja tein pikaisen meikin. Siihen käytin vain muutamaa tuotetta ja aikaakin kului ehkä viisi minuuttia. 

Kello tulikin nopeasti 8. 20 ja silloin olikin aika lähteä bussiin. Olin tosiaan matkalla kohti ammattikoulua ja sinne värjäämään hiuksiani. Kaverini opiskelee parturi kampaajaksi ja olen tuossa samaisessa paikassa käynyt kerran aikaisemminkin. Meillä oli tavoitteena saada tuo sininen väri pois hiuksistani ja mielestäni loppu tuloksesta tuli todella kiva. Ei ihan sitä mitä aluksi suunniteltiin, mutta tämä on jopa parempi kuin se mitä toivoin. 

Värjäyksessä menikin aikaa paljon, sillä päästiin lähtemään vasta yhden jälkeen kaupungille. Käytiin sitten tämän kaverini kanssa kahvilassa, jossa vähän syötiin ja juteltiin. Kierrettiin myös parissa kaupassa, mutta en ostanut kuin yhden purkin hoitoainetta. 

Kun tulin kotiin, kello olikin jo puoli kuusi. Avasin sitten koneeni ja kirjoittelin pari sähköpostia ja suunnittelin muutamaa tulevaa blogi juttua. Samalla söin myös soijarouheesta tehtyä kaalilaatikkoa.

Otin myös pari kuvaa, joista alla näette yhden.Myöhemmin illalla halusin testata myös uutta hoitoainettani. Annoin sen vaikuttaa hetken ja samalla minulla olikin aikaa kirjoittaa arvonnan voittajalle kortti ja pakata palkinto niin, ettei se hajoa matkalla.

Olin maanantaina jo muokannut mainokset ja käyntikortit valmiiksi tulostetavaksi ja illalla, kun äiti tuli kotiin se oli tulostanut ne, joten pääsin vielä päällystämään käyntikortteja. Kun sain ne päällystettyä ja leikeltyä, kello tuli jo kymmenen. Söin vielä iltapalaa ja kävin nukkumaan.


Alla vielä kuva miltä hiukseni näyttävät nyt. Kuva vähän vääristää värejä, mutta näyttää hyvin samalle. Tarkoituksena oli siis, että tyvi olisi mahdollisimman lähellä omaa väriä ja latvat vaaleammat. Latvoja oli todella vaikea saada värjättyä sillä sininen ei suostunut lähtemään. Saatiin se kuitenkin värjättyä mutta sitä taitettiin punaisella. Vaikka loatvoista piti tulla kylmän sävyiset, sanoisin, että nämä lämpimämmät sopivat minulle paremmin.


Sellainen oli mun päivä. Ei mikään ihan tavallinen ja tekemistä kyllä riitti, mutta minulla oli kivaa.

Mitäs teille kuuluu?

10 kommenttia:

 1. Tosi kivasti toteutettu postaus :3 Mäki oon tosi huono syömään aamupalaa, mut se taitaa johtuu siitä et en aina jaksa tehä ja unohdan aika usein kaupasta ostaa aamupalatarvikkeita xD Mäkin poistatin ammattikoulussa sinisen värin hiuksistani tossa lokakuussa, mut lopputulos oli itseni mielestä ihan liian ruskea. Omissa hiuksissani kun se sininen väri oli ollut paljon kirkkaampi. Sun lopputulos on kyl tosi kivan näkönen eikä oo samanlaista pientä vihreää sävyä kuin omissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Se on kyllä todella hiuskohtaista miten se sininen tarttuu ja lähtee pois. Me jouduttiin vaalentamaan (pienellä hapetteella) neljästi ja vielä värjäämään päälle, että onnistui mutta saatiin kuitenkin se väri pois. Kyllähän se sitten ajan kanssa ja muutamien värjäysten jälkeen lähtee mutta työlästähän se on ja rasittaa samalla myös paljon hiuksia.

   Poista
 2. Ihana postaus❤ hyvä että hiusten väri kelpasi. Kiitos että tulit asiakkaakseni❤��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ se on ihan sun ansiota, että näistä tuli näin kivat :)

   Poista
 3. Erittäin mielenkiintoisesti toteutettu postaus!:) ❤

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus ja hienoja kuvia portfoliossa! Mahtavaa, et Mikkelissä & lukiossa on muitakin valokuvaamisesta kiinnostuneita :) Käy ihmeessä kurkkaa munkin portfolio ja valokuvaus ig!

  http://venlaaurora.webnode.fi/
  https://www.instagram.com/venlaauroraaphotos/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 On kyllä tosi kivaa, että täältä päin löytyy muitakin aiheesta kiinnostunrita :)

   Poista
 5. Kiva tämä tälläinen postaus! Noista siun hiuksista tulikin oikein kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo mäkin tykkään kyl tosi paljon :)

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista!

Muistathan kuitenkin, että minulla on lupa poistaa kaikki kommentit, jotka eivät sisällä asiallista kielenkäyttöä tai ovat muuten asiattomia. Kritiikki on kuitenkin sallittua.